• Головна
  • Атака дронами-камікадзе спричинила вибухи у Дніпрі: ситуація в регіоні станом на ранок
07:45, 9 листопада 2022 р.

Атака дронами-камікадзе спричинила вибухи у Дніпрі: ситуація в регіоні станом на ранок

Атака дронами-камікадзе спричинила вибухи у Дніпрі: ситуація в регіоні станом на ранок

Розпочалась двісті п’ятдесят дев'ята доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Війська рф продовжують тероризувати Дніпропетровщину. Майже усю ніч мешканці регіону чули звуки вибухів. Ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок.

Про це повідомляє редакція 056.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що цієї ночі окупаційні війська рф атакували Дніпропетровську область дронами-камікадзе.

Ворожі БПЛА влучили у логістичне підприємство. Є постраждалі – це четверо осіб, яких врятували ДСНС. Наразі люди перебувають в лікарні. Рятувальники загасили пожежу, що охопила близько 3 тисяч метрів квадратних. П‘ять дронів нашим силам ППО вдалося успішно ліквідувати. Дякую захисникам неба!

У Нікопольському районі окупанти вдарили з важкої артилерії по Марганецькій ТГ. Пошкодили будівлю підприємства і три приватні будинки. З РСЗВ накрили й Мирівську громаду. Там понівечено зо три десятки житлових будинків та господарських споруд, автівку, газогін і електромережі.Внаслідок цих обстрілів люди не постраждали.

В інших районах Дніпропетровщини вночі було спокійно. Радіаційний фон – в межах норми.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко додов, що у Дніпрі безпілотники поцілили у логістичне підприємство. Поранені четверо його працівників. Усі у лікарні. Троє важкі.

Ворожий удар спричинив сильну пожежу. Горіло на понад 3 000 квадратних метрів. Вогнеборці полум’я уже приборкали. Зруйновані склади підприємства.

По Нікопольському району росіяни стріляли «Градами» та важкою артилерією. Постраждали дві громади - Мирівська та Марганецька.

У Марганецькій громаді пошкоджені приватні будинки та приватне підприємство. У Мирівській - будинки та лінія електропередач.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #вибух Дніро #дрон Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...