• Головна
  • Заморозки, дощі, тумани та потепління: погода в Україні на тиждень
10:00, 7 листопада 2022 р.

Заморозки, дощі, тумани та потепління: погода в Україні на тиждень

Заморозки, дощі, тумани та потепління: погода в Україні на тиждень

З 7 по 13 листопада в Україні очікується переважно похмура погода. На заході країни пройдуть дощі. На решті території - без опадів, але прогнозуються густі тумани та подекуди заморозки. Денна температура повітря суттєво не зміниться протягом тижня, проте в середині тижня потепліє на кілька градусів.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Мeteoprog.

З понеділка, 7 листопада, у середу, 9 листопада, в Україні буде мінлива хмарність і без опадів. Найтепліше - у західній частині України. Натомість холодну погоду прогнозують на Полтавщині, Дніпропетровщині та Сумщині. Там очікуються нічні заморозки до -2°С.

У ніч на 8 листопада на заході, півдні та в центральних областях уночі та до вечора буде туманність, яка знизить видимість до 200 – 500 метрів. Вночі очікується +3...+8°С, на Лівобережжі країни та в Карпатах +2...-4°С, а вдень температура підніметься до +5...+10°С, у західних та південних областях до +12...+17°С.

10 та 11 листопада, більшість України залишиться без опадів, вони ввечері перейдуть на захід країни. Вночі очікується +4...+9°С, у східній та північно-східній частині країни місцями близько 0°С; а вдень стовпчики термометрів піднімуться до +9…+14 °С, на Одещині до +17 °С. В центрі денна температура сягне +10 °С.

У п'ятницю, 11 листопада, лише у західних областях та на Київщині буде невеликий, а подекуди й помірний дощ. Ніч стане холоднішою, а саме +3...+8 °С, а вдень +7...+12 °С, на півдні +12...+16 °С.

У вихідні, 12 та 13 листопада, синоптик прогнозує суху погоду майже по всій Україні. Лише вночі 12 листопада на заході країни пройде невеликий дощ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #погода Україна #погода Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...