• Головна
  • Мрії здійснюються разом з благодійним фондом «Мрію Жити»
Новини компаній
15:00, 30 вересня 2022 р.

Мрії здійснюються разом з благодійним фондом «Мрію Жити»

Новини компаній

Із 24 лютого величезні території України стали полем збройної агресії Росії. Як і під час усіх війн, однією із найуразливіших категорій населення у цій війні є діти. Таким чином, війна позбавляє усіх українських дітей нормального дитинства, а Україну — майбутнього, адже наші діти і є майбутнє.

Через війну мільйони дорослих стали безробітними, тисячі сімей втратили житло внаслідок прямих влучень снарядів. У таких ситуаціях усі мізерні ресурси постраждалих сімей спрямовано на елементарне фізичне виживання, тобто купівлю їжі та одягу. Дорослі просто не мають коштів, щоби зібрати своїх дітей до школи. Тим часом придбання навіть найпростішого набору шкільних предметів для незаможних родин суттєво вдаряло по сімейому бюджету ще у мирні часи.

Тож команда благодійного фонду «Мрію жити» запустила в літку проект «Шкільна мрія». Фонд поставив за мету у межах проекту забезпечити якомога більшу кількість українських дітей усім необхідним для навчання як у звичному онлайн-режимі, так і дистанційно. Адже незважаючи на війну життя продовжується, і дітям потрібно опановувати знання, щоб у майбутньому приносити своєю працею, творчістю, вміннями користь країні та всьому світу.

Про те, наскільки люди потребують допомоги під час підготовки дітей до школи, красномовно свідчить резонанс, викликаний у перші дні запуску проекту «Шкільна мрія». Через Google форму для заявок на шкільні набори та соцмережі фонд отримав тисячі запитів на набори для школярів.

Із 1 червня по 11 липня 2022 року до нас надійшло 37 363 звернень.

На сьогодні фонд оголошує про закриття проекту «Шкільна мрія».

Низький уклін нашим партнерам та друзям фонду, завдяки яким благодійний фонд «Мрію жити» закупив 1466 шкільних наборів для дітей України, тим самим забезпечив усім необхідним для навчання як у звичному онлайн-режимі, так і дистанційно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...