• Головна
  • "І тільки у альбомі всі підряд ми будемо такими, як тоді": удар по житловому району Дніпра розкидав паперові спогади
22:00, 29 вересня 2022 р.

"І тільки у альбомі всі підряд ми будемо такими, як тоді": удар по житловому району Дніпра розкидав паперові спогади

"І тільки у альбомі всі підряд ми будемо такими, як тоді": удар по житловому району Дніпра розкидав паперові спогади

В Дніпрі продовжують ліквідовувати наслідки нічного ракетного удару, завданого по житловому району. Він був настільки потужним, що від одного з будинків лишилася лише воронка діаметром приблизно 10 метрів та глибиною понад 7 метрів. Цей терор зруйнував і навколишні приміщення, життя та долі людей. Про те, що колись життя було мирним, а проблеми - мізерними нагадує папір, який повилітав із уражених будинків. Це фотографії, лікарняні картки та книги.

Про це повідомляє редакція 056.

В радіусі вибуху неозброєним оком можна помітити, як лежачи на землі, притрушені пилом та уламками речей на тебе дивляться колись щасливі люди, зображені на фото. Вони жили повноцінним життям, бо їм не заважали. Вони ходили до лікарні, проходили комісії, бо слідкували за своїм здоров'ям. Вони читали своїм дітям книги, бо вірили в щасливе майбутнє. А також записували рецепти консервацій, тому що на Новий рік звикли робити олів'є, горілку закусювати солоним огірком.

Але неочікувано повторилась найглобальніша помилка людства - війна. Вона все змінила, і невідомо, скільки ще терпіти і чи пощастить прокинутися завтра. Але ми українці. З нами віра і з нами Бог. Пам'ятаємо минуле. Живемо і бережімо себе сьогодні. Надіємось на краще.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #ракетний удар по Дніпру
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...