• Головна
  • Україна приєднається до Всесвітнього дня прибирання: як зареєструватись
12:30, 2 вересня 2022 р.

Україна приєднається до Всесвітнього дня прибирання: як зареєструватись

Україна приєднається до Всесвітнього дня прибирання: як зареєструватись

У 2022 році Україна традиційно приєднаються до Всесвітнього дня прибирання World Cleanup Day, який пройде під гаслом "Нехай небо буде мирним, а Україна чистою!". В ньому візьмуть участь мільйони людей із 191 країні Світу.

Про це повідомляє редакція з посиланням на Letsdoitukraine.

Організатори адаптували найбільшу екологічну подію осені до сучасних реалій та продовжили за часом з 17 серпня по 17 вересня 2022 року.

Формати участі будуть різними залежно від географічного розташування та безпеки:

  • Для всіх онлайн - Цифрове прибирання можна реалізувати в будь-якому зручному місці і в будь-який час. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет-ресурсів дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії, це прибирання зменшить викиди CO2 в атмосферу – реєстрація результатів на сайті letsdoitukraine.org/digitalan.
  • Колективні прибирання на території установ, організацій. За такої форми кількість учасників у групі має бути обмежена, а площа – перевірена ДСНС на безпеку, у разі сигналу тривоги усі мають спускатися в укриття.
  • Традиційні прибирання допускаються виключно на рекомендованих локаціях органами місцевого самоврядування.
  • Формування Національної карти пунктів прийому вторинної сировини recyclingpoints.org «Знайди, сортуй, здавай», сортування вторинної сировини та відправка на переробку.
  • Розбір завалів.

Для навчальних закладів оголосили конкурс, докладніше про умови участі можна дізнатися за посиланням https://cutt.ly/nflKgaR.

Українців закордоном, які зможуть організувати онлайн або офлайн прибирання, також запрошують приєднатися до міжнародної події, подякувати країнам, що приймають, і підтримати своє рідне місто навіть на відстані.

До участі у Всесвітньому дні прибирання можна зареєструвати до 25 вересня 2022 року включно за посиланням https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18.

Зазначимо, що оганізатори закликають не робити масові скупчення та брати участь лише в прибираннях на рекомендованих та дозволених локаціях органами місцевого самоврядування, попередньо пройшовши інструктаж техніки безпеки та за сигналом тривоги проходити в укриття.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Днепр #новини Дніпро #Дніпро #новости Днепр #новини Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...