• Головна
  • Чи потрібний школяреві ортопедичний рюкзак? Як обрати класний шкільний наплічник?
Новини компаній
09:00, 31 серпня 2022 р.

Чи потрібний школяреві ортопедичний рюкзак? Як обрати класний шкільний наплічник?

Новини компаній
Чи потрібний школяреві ортопедичний рюкзак? Як обрати класний шкільний наплічник?, фото-1

Батьки молодших школярів впевнені: дітям обов’язково потрібний саме ортопедичний рюкзак. Але чи треба купувати подібну модель для старших школярів? Ортопедичний рюкзак необхідний школярам будь-якого віку. Адже неокріплий та зростаючий організм маленької дитини та підлітка ще продовжує формуватися та потребує дбайливого піклування.

Ортопедичні шкільні рюкзаки Kite

Чи потрібний школяреві ортопедичний рюкзак? Як обрати класний шкільний наплічник?, фото-2

Рюкзаки Kite створені для того, щоб оберігати струнку поставу та дарувати дітям відчуття комфорту. Для кожного віку – особливий дизайн, втілений з урахуванням вікових особливостей анатомії.

Моделі для школи Kite рекомендовані німецьким Інститутом Здоров’я та Ергономіки IGR та українськими фахівцями Інституту травматології та ортопедії НАМН України. Бо вони мають головні ознаки ортопедії:

Чи потрібний школяреві ортопедичний рюкзак? Як обрати класний шкільний наплічник?, фото-3
  • Спинки – запатентовані, ортопедичні: Ergo Back, Ergo Kids, Ergo Teens, Air Comfort. Вони підлаштовуються під природні вигини спини завдяки м’яким дихаючим подушечкам. Для тих, хто прагне особливої легкості та комфорту – радимо обирати рюкзаки з антигравітаційною системою AGS, яка зменшує навантаження на спину, а вага вмісту рюкзака відчувається на 25% легшою.
  • Ергономічні лямки S-подібної форми – анатомічні, м’які та повітропроникні. Дуже зручно лягають на плечі. Легко регулюються під параметри дитини.
  • Знімні ремені для фіксації рюкзака: поясні та нагрудні. Вони сприяють збалансуванню ваги та рівномірного її розподілу. Створюється додаткова точка розподілу маси вмісту наплічника, а отже, знижується тиск на хребет. Також ремені не дають рюкзаку сповзати та розхитуватися, коли дитина рухається та активно проводить час.

Оптимізований внутрішній простір

Чи потрібний школяреві ортопедичний рюкзак? Як обрати класний шкільний наплічник?, фото-4

З рюкзаком Kite легко підтримувати порядок та зберігати шкільне приладдя в охайному вигляді. Роздільники, фіксатори, відділення, кишені та органайзери: усе це дозволяє дитині використовувати рюкзак максимально продуктивно.

Які ще аксесуари потрібні в школу

Чи потрібний школяреві ортопедичний рюкзак? Як обрати класний шкільний наплічник?, фото-5

Базове шкільне тріо – це рюкзак, пенал та сумка для взуття. У Kite можна підібрати ідеальні аксесуари в аналогічному дизайні, які утворюють трендову капсулу. Особливо порадують учнів круті ліцензії Kite: Rick and Morty, Mortal Kombat, Harry Potter, Likee, tokidoki, NASA, Peanuts Snoopy, Hot Wheels, DC, My Little Pony, Transformers, Hello Kitty, Studio Pets, Juventus.

Kite купуй – дітей рятуй

Чи потрібний школяреві ортопедичний рюкзак? Як обрати класний шкільний наплічник?, фото-6

Обирайте рюкзаки Kite колекції 2022 року та допомагайте українським дітям, які постраждали від війни. Частину виручених коштів буде перераховано до благодійного фонду «Твоя опора».

Рюкзаки Kite діти люблять за яскраві дизайни та крутий функціонал. А турботливі батьки довіряють Kite завдяки їхній особливій здібності дбати про поставу. Саме тому бренд Kite одержав перемогу в номінації «Рюкзаки та ранці року» всеукраїнської премії «Вибір року – 2021».

Чи потрібний школяреві ортопедичний рюкзак? Як обрати класний шкільний наплічник?, фото-7

Kite – першокласні рюкзаки!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...