• Головна
  • Три райони Дніпропетровщини знову під обстрілами: на місці працюють рятувальники
15:00, 28 серпня 2022 р.

Три райони Дніпропетровщини знову під обстрілами: на місці працюють рятувальники

Три райони Дніпропетровщини знову під обстрілами: на місці працюють рятувальники

Три райони Дніпропетровщини знову під обстрілом. Зайнялись житлові будинки, на місці працюють рятувальники.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області. 

Синельниківський, Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровської області обстріляли окупаційні війська. Попередньо, люди не постраждали. Від обстрілу зайнялися житлові будинки.

Ворог ударив по Мирівській громаді Нікопольського району. Пошкоджено кілька будинків. Знайдено три вирви. На одному з подвір’їв сталася пожежа. Вогонь приборкали сім рятувальників та одна пожежна машина. Попередньо, люди не ушкоджені.

У Криворізькому районі під прицілом дві громади – Широківська та Зеленодольська. Пошкодили підприємство. Люди не постраждали.

Ворожі окупаційні війська обстріляли й дві громади Синельниківського району – Великомихайлівську та Раївську. Поранених немає.

У Великомихайлівській громаді зайнялось житло. На місці працюють сім рятувальників та одна пожежна машина.

В ДСНС також розповіли про наслідки нісних обстрілів Дніпропетрощини.

"Вночі ворог обстріляв чотири громади Криворізького та Нікопольського районів. Бив з «Градів», «Ураганів», ствольної артилерії... Пошкоджено житлові будинки, місцеву фабрику, автівки, електромережу.

У Нікопольському районі під обстрілом опинилися три громади – Нікопольська, Марганецька та Червоногригорівська. У Нікополі пошкоджено п'ять житлових будинків, п'ять господарчих споруд, автівка. Перебита лінія електропередач. 1500 родин без світла. Ремонтні бригади вже на місці. В одному з подвір’їв сталася пожежа. Вогонь приборкали 13 рятувальників та дві пожежні машини. Люди не ушкоджені.

У Марганецькій громаді російські окупаційні війська знищили одну оселю, ще з 10 будинків пошкодили. Понівечені цехи та склад місцевої фабрики. Зачепило й лінію електропередач. Люди вціліли.

Ворог вцілив у житло і в Червоногригорівській громаді. Зеленодольську громаду Криворізького району обстріляли з «Ураганів». Під прицілом знову дачний масив та підприємство. Люди не постраждали", - йдеться в повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Днепр #новини Дніпро #Дніпро #новости Днепр #новини Україна #Кривий Ріг #новини Кривий Ріг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...