• Головна
  • Більше шансів вижити: експерт розповів, де краще ховатися під час обстрілів
20:00, 13 серпня 2022 р.

Більше шансів вижити: експерт розповів, де краще ховатися під час обстрілів

Більше шансів вижити: експерт розповів, де краще ховатися під час обстрілів

Завершується сто сімдесят перша доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Тривають авіаційні та ракетні удари російських окупантів по об’єктах на території України. рашисти не припиняють терору населення нашої держави постійними хаотичним обстрілами. Якщо у випадку авіаційних та ракетних ударів є час для попередження і включення сигналу тривогу, то з обстрілами така можливість майже відсутня. Військовий експерт Олег Жданов розповів, де краще ховатися під час обстрілів, якщо поблизу немає бомбосховищ, – в будинку або у погребі/підвалі.

Про це повідомляє редакція з посиланням на його YouTube-канал де він і відповів на відповідне запитання.

По словам експерта безпечніше всього переховуватись від обстрілів у погребі, тому що він заглиблений у землю, обкопаний, як мінімум, з трьох сторін, і зверху, як правило, два перекриття.

За його словами, у погребі буде більше шансів вціліти під час обстрілів.

"Якщо вибух станеться поруч з будинком, то земля прийме на себе всю кінетичну енергію вибуху і осколки. Максимум, що може статися, – це якщо розриви дуже близько до погреба, то вас там може засипати або контузити від ударної хвилі. Тому погреб більш безпечний. У будівлі – бажано перебувати за двома стінами", – додав Жданов.

Експерт нагадав, що у правилі "двох стін" потрібно враховувати, що це повинні бути дві капітальні стіни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів #Мелітополь #0619
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
З 24 лютого на Україну було здійснено підлий напад. З цього моменту житя українців поділилася на до та після. Наразі виникають ситуації, які нам мирному населенню не відомі. Тож надає о поради, які можуть врятувати життя.
Оголошення
live comments feed...