• Головна
  • Мирні міста України все ще будуть залишатися під загрозою удара ворога
12:30, 5 серпня 2022 р.

Мирні міста України все ще будуть залишатися під загрозою удара ворога

Мирні міста України все ще будуть залишатися під загрозою удара ворога

Ворог не може досягти успіху воєнним способом, але підступно та жорстоко вдається до обстрілу мирного населення. Під постійним вогнем, знаходяться міста, які знаходяться найближче до ворожих укріплень. Туди досягає ствольна артилерія та РСЗВ, яких наразі у противника ще доволі багато.

По це заявив військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону.

"Уся Україна буде залишатися під ударом. Уся, без винятку. Чому Харків? Бо на початку битви за Донбас противник задекларував велику оперативну дугу. Це і є сам Харків, далі вниз на Запоріжжя, на Дніпро з виходом на Миколаїв, на Одесу з пробиванням сухопутного коридору до Придністров'я.

Об'єктивно, і це велика заслуга ЗСУ, противник не зміг і не досягає розвитку по цій оперативній дузі. І він вдається до найзрозумілішої для себе тактики - не може нанести ураження противнику у воєнному сенсі, він в обов'язковому порядку вдається до хаосу, а у нашому випадку до обстрілу мирних міст", - пояснює експерт.

Нагадаємо, раніше ми писали, що рф застосувала проти України усі наявні види власного озброєння, окрім ядерного.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Днепр #новини Дніпро #Дніпро #новости Днепр #новини Україна #новини Нікополь #новини Енергодар #новини Запоріжжя #новини Харків
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...