• Головна
  • Завдяки тренінгу медика троє 300-х не стали 200-ми: історії Героїв України
13:00, 1 серпня 2022 р.

Завдяки тренінгу медика троє 300-х не стали 200-ми: історії Героїв України

Завдяки тренінгу медика троє 300-х не стали 200-ми: історії Героїв України

Іван - лікар-терапевт вищої категорії, інструктор з тактичної медицини та домедичної допомоги. Очолює команду волонтерів «Дніпро Такмед», інструктори якої з 2014 року і по теперішній час провели заняття з тактичної медицини для більш ніж 8000 військовослужбовців ЗСУ та Національної гвардії України. 

Редакція продовжує розповідати історії Героїв України. 

Інструктори команди та сам Іван особисто неодноразово брали участь в ротаціях медичної служби евакуації АСАП, а також Першого добровільного мобільного шпиталю ім. Пирогова. Проводячи тренінги безпосередньо для військових, відвідали практично всі ділянки лінії зіткнення в ООС.

Паралельно Іван займається волонтерською діяльністю – допомога військовим госпіталям та пораненим. Протягом 2014-2018 за його допомогою проведено відновлення та забезпечення військового госпіталю в Черкаському на суму понад 1 млн грн.

З 24 лютого призваний медиком до Сил ТрО ЗСУ в Дніпропетровську окрему бригаду Сил територіальної оборони. 

«Один з численних фідбеків від військових, якій найбільш запам’ятався, це коли один воїн написав, що завдяки нашому тренінгу троє 300-х не стали 200-ми. Це якось врізалось в пам’ять. Я створював системи роботи державних закладів охорони здоров’я та своєї приватної клініки, тепер я працюю в системі військової медицини для збереження життя наших захисників», - згадає Іван. 

Разом переможемо!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів #Мелітополь #0619
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
24 лютого війська росії підло вдерлися на території України. Українці об'єдналися і кожен на своєму місці робить все, щоб день перемоги настав скоріше. Ворог вже втратив багато, але цього замало. Він має відповісти за кожну краплю крові українців. Все буде Україна!
Оголошення
live comments feed...