• Головна
  • Оркестр Дніпропетровської академії музики імені Глінки влаштував благодійний концерт в самому центрі Дніпра
Офіційно
17:30, 24 травня 2022 р.

Оркестр Дніпропетровської академії музики імені Глінки влаштував благодійний концерт в самому центрі Дніпра

Офіційно
Оркестр Дніпропетровської академії музики імені Глінки влаштував благодійний концерт в самому центрі Дніпра, фото-1

Симфонії просто неба. Оркестр Дніпропетровської академії музики імені Глінки влаштував благодійний концерт в самому центрі Дніпра. Це вже четвертий подібний виступ оркестру.

«Репертуар час від часу змінюємо, аби людям будо цікаво долучатись до виступів. Змінюємо й локації. Але, де б ми не грали, бачимо, що люди залюбки підходять послухати нашу музику. А після виступу нагороджують нас оплесками й словами вдячності. Це дуже приємно», — розповів Ігор Грузин, диригент духового оркестру академії.

У концерті участь взяли як студенти академії, так і викладачі. Грали і класику, і популярні хіти: пісні Майкла Джексона, гурту «Океан Ельзи» та українську народну музику. Концерт зібрав кілька десятків глядачів. Серед них мешканці міста та гості.

«Я кайфую від цього! Приїхав сюди зі Львова, а тут концерти, музиканти, стільки творчих людей. Це просто неймовірно», — ділиться враженнями Тарас Чернуха. Проректор з наукової роботи Дніпропетровської академії музики ім. Глінки Валерій Громченко каже: «Ці концерти — чудова практика для наших студентів.

Грати на духових інструментах просто неба не так вже й легко, але оркестранти чудово долають ці складнощі». Графік подальших виступів можна переглянути на фейсбук-сторінці академії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Дніпропетровщина #ДніпровськаОбласнаРада #056.ua #0564.ua #5632.ua #0566.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...