• Головна
  • Ворог намагається спричинити голод в Україні
19:30, 24 квітня 2022 р.

Ворог намагається спричинити голод в Україні

Ворог намагається спричинити голод в Україні

Ворог вивозить до кримського півострова зерно, викрадене в українських фермерів. У Центрі протидії дезінформації при РНБО України повідомляють, що таким чином рашисти намагаються спричинити продовольчу кризу в південних регіонах України, передає редакція. 

Згідно з повідомленням української омбудсменки Людмили Денісової, ворог вивозить до кримського півострова зерно, викрадене в українських фермерів. Зокрема, окупанти пограбували Новоолексіївський елеватор і вивезли зерно до Криму. Підтвердженням цьому можуть слугувати повідомлення жителів Севастополя щодо того, що кілька днів тому запрацював морський термінал з перевалки зерна, запасів якого в Криму просто не існує. 

Водночас, росіяни дозволили фермерам Херсонщини сіяти виключно зерно та соняшник, і лише якщо останні погодяться безкоштовно віддавати 70% майбутнього врожаю окупантам. Більшість фермерів відмовляється від такої співпраці. 

Не хочеться проводити паралелі, але майже так само чинили в Україні більшовики. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів #Мелітополь #0619
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
24 лютого на території України підступно вдерся ворог. Українці об'єдналися проти країни агресора та завзято та героїчно обороняють державу. Разом мы переможемо! Віримо у ЗСУ! Віримо в Україну! Бий ворога!
Оголошення
live comments feed...