• Головна
  • У Дніпрі відбудеться масштабний забіг із перешкодами Race Nation
Новини компаній
19:00, 17 серпня 2021 р.

У Дніпрі відбудеться масштабний забіг із перешкодами Race Nation

Новини компаній

28 серпня 2021 року на Монастирському острові у місті Дніпрі втретє пройде забіг із перешкодами Race Nation. Понад 1000 учасників уже зареєструвалося у змаганнях, щоб підкорити оновлену трасу та перевірити свою міць.

Дніпровська Гонка Нації вперше пройде на піщаній косі Монастирського острова. Учасники зможуть випробувати себе на двох дистанціях — 3 і 5 кілометрів. На першій їх чекатиме 15 перешкод, на другій — більш ніж 20. На шляху до фінішу «рейсерам» доведеться видиратися на рампу, підкорювати нестандартні рукоходи, переміщувати важкі предмети, проходити випробування брудом і водою.

«Race Nation Dnipro — шоста гонка сезону 2021. Її головна особливість у тому, що 90% перешкод буде розміщено на піску. Це значно ускладнює забіг, тож нові незабутні враження учасникам гарантовано. Ми з командою приїжджаємо до Дніпра вже втретє, цього року — із повністю оновленими перешкодами. Впевнений, забіг на Монастирському острові стане не менш яскравим, ніж усі попередні гонки сезону», — зазначив організатор всеукраїнських забігів із перешкодами Race Nation Юрій Подлєсний.

Забіги Race Nation поділяються на одиночні або командні від 5-ти чоловік. Новачки зможуть спробувати свої сили у категоріях Standard або Team, досвідчені спортсмени — перевірити себе у категоріях Elite і Team Elite. Кожен учасник, який успішно фінішує, одержить медаль Race Nation, а переможці забігів Elite — пам’ятний кубок.

Про проєкт

Race Nation — це перший в Україні масштабний проект OCR (obstacle racing — «біг із перешкодами»). Разом із професійними спортсменами організатори готують траси з підйомами та спусками, водою і брудом, випробуваннями вогнем та холодом. Щосезону на забігах Race Nation збираються сотні учасників з України та сусідніх країн.

Перший забіг Race Nation відбувся у 2015 році на мототреку «Пирогово» у Києві. З того часу змагання регулярно проходять у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові і на гірськолижному курорті «Буковель». За 6 років організатори провели 70 забігів, в яких взяли участь понад 50 тисяч «рейсерів».

Переглянути, як проходила гонка Race Nation у Дніпрі в минулому сезоні можна за посиланням.

Більш детальна інформація про забіг Race Nation Dnipro — на офіційному сайті проєкту.

Race Nation у соціальних мережах:

Facebook

Instagram

Для акредитації:

-пишіть на пошту [email protected], вказавши своє ім'я, прізвище, посаду, назву медіа та контактний номер телефону,

-або телефонуйте за номером +38 (099) 919 61 91 Яна.

Контактна особа: +38 (099) 919 61 91 Яна Фоміцька.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...