Новини компаній
14:30, 27 квітня 2021 р.

Нікотинові паучі VELO URBAN VIBE

Новини компаній

На правах реклами.

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

Компанія «Бритіш Американ Тобакко» (British American Tobacco) пропонує всім повнолітнім споживачам нікотину, які мають досвід використання нікотинових паучів, ознайомитися з новинкою у лінійці інноваційного продукту VELO – це нікотинові подушечки URBAN VIBE ULTRA зі смаком журавлини.

Якщо ви плануєте спробувати ці паучі, замовити їх можна на сайті бренду з доставкою в будь-який населений пункт України. Але для початку вам потрібно дізнатися, як правильно користуватися цим продуктом.

Нікотинові паучі VELO URBAN VIBE, фото-1

Продукція VELO: що спробувати перш за все

Якщо ви ще не знайомі з нікотиновмісними паучами бренду VELO, починати рекомендується зі смаків BERRY FROST MEDIUM MINI або TROPIC BREEZE MEDIUM MINI, які мають 2 крапки міцності. Вони призначені саме для тих, хто вирішив вперше спробувати нікотинові подушечки.

Якщо замість них ви почнете знайомство з паучів, на упаковці яких зображено 3 крапки і більше, такий продукт може виявитися надто міцним. Ви одразу зрозумієте, що рівень міцності підібрано неправильно, оскільки при вживанні надто міцних паучів у вас може погіршитися самопочуття.

Поступово пробуючи нові смаки, у підсумку ви доберетеся і до URBAN VIBE ULTRA. Важливо робити саме так, поступово, адже VELO зі смаком журавлини має 5 крапок міцності – найвищий рівень вмісту нікотину в актуальному асортименті бренду. Якщо ви спробуєте такі паучі без попереднього досвіду споживання, відчуття можуть виявитися не найприємнішими через високу міцність продукту.

Особливості використання нікотинових паучів

VELO – це продукт, у складі якого відсутній тютюн. Усередині паучів міститься нікотин, мікрокристали целюлози, вода, підсолоджувачі та ароматизатори. Під час використання паучі не залишають неприємного запаху на одязі чи у повітрі, не утворюють диму.

Щоб використовувати продукт, достатньо виконати 4 кроки:

  • Натисніть на упаковку з двох сторін і потягніть кришку вгору.
  • Візьміть пауч і розмістіть його між яснами та верхньою губою. Якщо трохи попрактикуватися, ви зможете робити це за допомогою язика – це гігієнічно, оскільки не потрібно використовувати руки.
  • Майже одразу виникне відчуття поколювання, що сигналізує про те, що нікотин почав потрапляти в організм.
  • Через 30 хвилин варто припинити використання паучу. Ви зможете покласти його в спеціальне відділення на кришці банки, а коли поблизу з’явиться сміттєвий контейнер – утилізувати.

Використання VELO непомітно для людей навколо. Споживати продукт можна в кінотеатрах, барах, а також у громадському транспорті: автобусі, поїздах, літаках тощо. Використання навіть міцних паучів URBAN VIBE ULTRA не позначається на вашій усмішці, до того ж ви можете займатися будь-якими справами навіть безпосередньо під час споживання VELO, адже руки лишаються вільними.

Як довго можна споживати нікотинові паучі

Як правило, однієї упаковки VELO вистачає на 4-6 днів, якщо споживати по 3-5 паучів на добу. При цьому важливо враховувати, що після відкриття зберігати продукт не рекомендується довше одного тижня. За такий термін пауч може висохнути, що може негативно позначитися на процесі споживання. Довгострокове зберігання закритої банки допускається протягом 12 місяців з дати виробництва, яка вказана на зворотному боці упаковки. При порушенні умов зберігання паучі слід утилізувати і придбати нові.

Замовити VELO, зокрема URBAN VIBE ULTRA й інші смаки в лінійці, можна на офіційному сайті бренду. Придбати їх також можна в роздрібних мережах вашого міста. Замовити нікотинові паучі VELO з доставкою по всій Україні також можна на сторінках бренду в Facebook, Instagram і через Telegram-бот.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...