• Головна
  • Лавандовий чи коріандровий? Незвичні смаки меду з українських пасік
Новини компаній
11:00, 22 вересня 2020 р.

Лавандовий чи коріандровий? Незвичні смаки меду з українських пасік

Новини компаній

Мед – один з найдавніших продуктів, що використовуються людиною для збагачення свого раціону. Він володіє надзвичайно широким спектром корисних властивостей: сприяє поліпшенню обміну речовин, підвищує імунітет та активує захисні сили організму, впливає на стабілізацію маси тіла, покращує сон, підвищує працездатність, знижує нервову збудливість, дозволяє нормалізувати кислотно-лужний баланс в організмі… І це далеко не весь перелік корисних і лікувальних властивостей меду.

Мед набуває тих чи інших цілющих властивостей залежно від того, з яких рослин зібраний нектар, тому хочемо звернути увагу на якісні характеристики та корисність 2 нових незвичайних сортів меду, що з’явились в асортименті Інтернет-магазину «ВЕСЕЛА БДЖІЛКА» в цьому році: коріандрового та лавандового.

Мед лаванди містить численні мінеральні солі, включаючи марганець і залізо, і тому є корисним для дітей та підлітків, для людей похилого віку та для тих хто інтенсивно займається спортом. Перевага цього виду меду полягає в тому, що лавандовий мед багатий простими цукрами, такими як фруктоза і глюкоза, і тому легко перетравлюється та готовий до використання для отримання швидкої енергії і для відновлення сил.

Лавандовий мед вбирає свої властивості від тієї ж лавандової рослини, і тому має ті ж заспокійливі властивості. Його можна застосовувати: при нервових розладах, при порушенні роботи шлунка і кишечника, при ревматизмі, при головних болях, при простудних захворюваннях. Також мед лаванди володіє антисептичними та бактерицидними властивостями, тому що це обумовлено наявністю великої частки ефірних масел.

Коріандровий мед містить велику кількість ефірних масел, завдяки яким він має специфічний, дещо різкий пряний аромат, а також характерний присмак лікарських рослин. Цей мед багатий на мікроелементи (залізо, мідь, марганець), необхідні для кровотворення.

Про корисність цього виду меду можна розповідати годинами, адже цей унікальний сорт корисний при лікуванні шлунково-кишкового тракту (він має жовчогінний ефект, покращує травлення, а також корисний при втраті апетиту), активує розумову і фізичну діяльність (допомагає при стресах і фізичній стомленості), має антисептичну та болезаспокійливу дію, корисний при бронхіальній астмі, хронічних бронхітах, а також підвищує потенцію – недарма коріандровий мед вважають «чоловічим медом».

Тож для всіх поціновувачів якісного та натурального меду, а також для тих, хто хоче відкрити для себе ще більше нових смаків цілющого медового продукту радимо звертатися до Інтернет-магазину натурального меду «ВЕСЕЛА БДЖІЛКА». Замовлення на сайті www.happybee.com.ua, або ж за телефоном (093) 678-62-62.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...