• Головна
  • Якими основними якостями повинні володіти господарські перчатки
Реклама
14:36, 18 грудня 2016 р.

Якими основними якостями повинні володіти господарські перчатки

Реклама

При виборі господарських перчаток в першу чергу необхідно виходити з того, де ви збираєтеся їх використовувати. Якщо працювати з агресивними хімічними речовинами не планується, можна скористатися перчатками з натурального латексу, вони добре розтягуються і дозволяють робити в них звичайну роботу по дому. Перед тим, як мити посуд або прибирати санвузол варто змінити ці перчатки на виріб зі штучної гуми, виконане з нітрилу або неоплекса, а придбати їх можна на сайті http://favorit-torg.com.ua/.

Якими бувають перчатки робочі

Господарські перчатки з натурального латексу (наприклад, перчатки рез. з напыл.L). Такий виріб відрізняється витонченістю, легкістю, воно добре тягнеться, а вже якщо трапився якийсь прокол або поріз, то перчатки не будуть розповзатися в цьому місці. Це що стосується його достоїнств, недоліків можна назвати слабку стійкість до проколів і порізів і впливу агресивних середовищ. Матеріал, з якого виготовлено перчатки володіє достатньою слизькістю, до того ж він щільно облягає руку, що може не сподобатися людям з чутливою шкірою.

У господарських перчатках з натурального латексу краще проводити вологе прибирання або фарбувальні роботи, що потребують підвищеної чутливості пальців.

Перчатки зі штучної гуми стійкі до агресивних середовищ, показують хорошу опірність порізів і проколів і відрізняються меншою слизькістю порівняно з попередніми типом. Їх недоліком невелика еластичність вони легко рвуться з-за поганого розтягування, в них неможливо «тонка» робота пальцями за достатньої щільності. Якщо в якийсь момент перчатки отримають пошкодження, отвір буде швидко збільшуватися в розмірах, не дозволяючи продовжити роботи.

Перчатки з гуми мають всередині бавовняне напилення, що дозволяє уникнути алергічних реакцій та подразнення шкіри (наприклад, перчатки Х/Б з пвх нитка протектор).

Розмірний ряд вироби

Крім матеріалу дуже важливо вибрати правильний розмір. Людина не повинна зазнавати труднощів з надяганням і знімання перчаток. На кожній упаковці із пристроєм можна знайти відповідну шкалу, що дозволяє підібрати найбільш оптимальний розмір. Що стосується довжини манжети, то тут все зрозуміло чим вона довша, тим більший захист отримають кисті рук. Але не завжди доцільно вибирати перчатки з довгими манжетами, т. к. вони можуть сковувати рухи, тому краще все-таки купувати такий виріб для особливих робіт.

В магазине Фаворит-Торг есть возможность приобрести еще множество хозтоваров оптом из этой категории: стрейчевые, вязанные, латексные, с ПВХ нанесением. Цены ниже рыночных.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Якимиосновнимиякостямиповинніволодітигосподарськіперчатки
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...