Grisly Faye – українсько-польський електронний гурт, заснований Маргаритою Кулічовою (Київ) та Войчехом Шупеляком (Варшава) весною 2014-го. Музика Grisly Faye – це ніби саундтрек до життя чарівних лісових істот або сон під товщею цифрового моря. Вона така ж ефемерна, трепетна і ніжна, ледь вловима. Шум вітру, шелест листя у сонному лісі, дзвін води у гірських річках, потріскування гілляччя у багатті, стукіт каміння – своєрідний filed recording, який змішується, переплітається, розчиняється в електронних, мерехтливих звуках семплера. 

Не дивлячись на те, що гурт вже встиг заробити репутацію загадкового створіння зі світу холодної електроніки - запис, жодним чином, не асоціюється із моторошними, відстороненими звуковими ландшафтами. Ба більше - цифрова сировина, змінюючи власний агрегатний стан, опиняється в теплих і турботливих руках артистів, і на виході, найбільш драматичні номери постають не позбавленими дружньої, скромної усмішки. Котра, втім, не має стосунку до гумору чи іронії.

Submatukana – це дует музикантів-експериментаторів з міста Дніпропетровська. У 2006 році Юрій Купріянов та Ігор Ялівець заснували спільній проект, що з того часу зазнав багато реформацій. У пошуках свого унікального звучання дует експериментував з IDM, breakcore, glitch і ambient музикою. 
Сьогодні їх саунд знаходиться десь на межі всіх цих стилей, що робить гурт одним із найцікавіших живих електронних колективів в Україні.

За перфомансами Submatukana завжди цікаво спостерігати наживо. На концертах дует часто використовує не лише музичні инструменти, а й побутові речі, як то металеві пластини, ланцюги, скло, цвяхи і скотч, створюючи таким чином на сцені своєрідний театр абсурду.

Справки по тел.: (056) 371 45 22, (050) 421 13 04.