На виставці, присвяченій 50-річчю від дня народження автора, представлено близько 60 творів олійного живопису, написані останніми роками.

Художник працює у різних жанрах – пейзаж, натюрморт, портрет. Ігор Зайцев постійно працює на пленері, що дає йому можливість відчути природу, навчитися у неї бачити красу і засобами живопису переносити її на полотно.

Народився Ігор Анатолійович Зайцев 1964 року в селі Березове (Мар'їнський район Донецької області). З 1987 року мешкає у Дніпропетровську. Працює в Академії митної служби України на кафедрі фізичного виховання та спеціальної підготовки, а також є керівником студії образотворчого мистецтва «Палітра» при АМСУ.

З 2002 року постійно займається живописом, графікою. Навчався у народного художника України Петра Івановича Магра. Є випускником «Літньої школи» Російської Академії мистецтв 2012 року, Санкт-Петербурзького державного академічного інституту живопису, скульптури та архітектури ім. І. Ю. Рєпіна.

Ігор Зайцев — автор десяти персональних виставок, учасник багатьох обласних, всеукраїнських та міжнародних виставок. Лауреат міжнародної виставки в Києві «Ukrainian Art Week-2013».

Роботи Зайцева знаходяться у державних закладах та музеях України, приватних колекціях в Україні, Росії, Голландії, Франції, Лівані, Польщі, Німеччині.

Довідки за тел.: (056) 744-60-35, (056) 47-33-38.