• Головна
  • В Днепропетровске назначены дни транспортного хаоса!
11:00, 23 жовтня 2009 р.

В Днепропетровске назначены дни транспортного хаоса!

С 24 по 28 октября поочередно спортсмены, коммунисты и коммунальщики будут перекрывать движение транспорта и суживать проезжую часть.

По информации пресс-службы горсовета:

24 жовтня з 10:45 до 13:00 по проспекту Карла Маркса на ділянці від вулиці Леніна до вулиць Виконкомівська та Барикадна буде перекрито дорожній рух транспорту у зв'язку із проведенням у цей час легкоатлетичного пробігу „Дві милі Миру”. Про це повідомили у департаменті транспорту та зв'язку Дніпропетровської міської ради.

Департамент транспорту та зв'язку звертається до усіх автомобілістів з проханням звільнити від автомобілів стоянку на площі Леніна з 8:00 на час проведення легкоатлетичного пробігу. У разі залишення авто на стоянці, воно буде переміщено спеціальною службою.

25 жовтня з 10 до 18:00 по пр. Карла Маркса в районі площі Леніна можливе тимчасове обмеження руху транспорту (у разі необхідності) у зв'язку із проведенням масового заходу Дніпропетровським міським комітетом Комуністичної партії України. Про це повідомили у департаменті транспорту та зв'язку Дніпропетровської міської ради.

Департамент транспорту та зв'язку звертається до усіх автомобілістів з проханням звільнити від автомобілів стоянку на площі Леніна з 8:00 на час проведення масового заходу. У разі залишення авто на стоянці, воно буде переміщено спеціальною службою.

З 24 по 28 жовтня по вулиці Маршала Малиновського у районі будинку №78 буде тимчасово звужений рух проїжджої частини.

Дане обмеження руху транспорту пов 'язане із проведенням ТОВ «Компанія БЕСЕДЕР» робіт з улаштування зливного колектору та водогону.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...