10:07, 14 січня 2015 р.

Благодійні акції

Завдяки благодiйним внескам, що передаються через товариство Фонд «Збирамо Разом» несе допомогу нужденним. Допоможи нашим підопічним. Саме завдяки Вам, донорам, вони в змозі лікуватися в спеціалізованих центрах, це завдяки Вам вони отримують ліки, процедури або операції.

Фонд "Збираємо Разом Дітям" - це новий проект благодійної акції Фонду на сайтi http://www.fondfursina.org/, який ми збираємо разом. Посміхнулася тобi доля? Ти щасливий, тому що у тебе здорові діти? Якщо так, то ця акція спрямована, перш за все, для Вас. Дайте іншим те, чого вони самі не можуть мати.

Надайте підтримки, відкрийте серце… Серця Дітям адресовані, зокрема, на допомогу дітям з бідних сімей, сиріт, а також з-за бідності у своїй шкільної спільнотi. Як біднiй дитині пояснити, чому сусiд з'їдає в школі обіди, викидає крити, коли він сам може собі тiльки мріяти про це?

Як бідному дитині пояснити, чому його шкільний товариш, завжди елегантно одягнений, а він сам ходить в потертих брюках і вразливих черевиках? До цього дiтина взимку носить вітровку, йому холодно... Немає нікого, хто б купив йому теплу куртку і зимові чоботи? Як йому все пояснити?

Є шанс, що хоча деяким дітям вдалося допомогти завдяки цьому проекту. Його успіх залежить від Вашої самовідданості і активності. Ви не можете залишитися байдужими. Тому що, якщо це голод, насильство, бідність чи інші патології, діти щодня страждають. Завдяки Вам доля багатьох із них може бути краще.

Вибiр між голодом і соромом, залежністю і честю завжди важкий. Подолайте ці бар'єри, підтримайте наш новий проект " Збираємо Разом Дітям". Пожертви можна вносити на субрахунок, в заголовку написати „ Збираємо Разом Дітям".

Пожертви на цілі публічного і соціального сприяння розраховуються через податковий кредит, яким користуються у річній декларації. Вирахування виробляється від доходу платника податків, який вирішив протягом 2014 р. зробити пожертву у Фонд організації «Збираємо Разом», що здійснює мету блага, про яку йдеться в статті 3 дод. 2 і 3 закону про діяльність суспільної користі і волонтерства, або на користь організацій, що реалізують еквівалентно цілей, зазначених у правилах, що регулюють діяльність суспільної користі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...