• Головна
  • Саll-центр «Віч-на-Віч» - допомога приходить за телефоном
08:30, 20 травня 2014 р.

Саll-центр «Віч-на-Віч» - допомога приходить за телефоном

Вже більше місяця працює Саll-центр «Віч-на-Віч» при виборчому штабі ВО «Батьківщина» Бабушкінського району, відкритий у відповідності до загального стратегічного плану передвиборчої кампанії кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко.

Центр було створено задля оперативного інформування населення, збору інформації, забезпечення зворотного зв’язку з виборцями – фіксації звернень, відповідей на запитання.

Вже перший місяць роботи Саll-центра засвідчив його високу ефективність і затребуваність серед мешканців нашого міста. Силами десяти активістів, які задіяні щоденно у дві зміни, було здійснено та прийнято більше 10 тисяч телефонних дзвінків. Тисячі громадян отримали вичерпні відповіді на свої запитання, почули поради та отримали допомогу у вирішенні своїх проблем.

Найчастіше громадян цікавить роз’яснення передвиборчої програми кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко, її першочергові кроки у разі обрання, а також її бачення шляхів вирішення головних проблем, що зараз постали перед українським народом.

Окрім того, люди часто просять допомоги в особистих питаннях або поради чи просто потребують слів співчуття. Саll-центр працює в тісній взаємодії з виборчим штабом Бабушкінського району ВО «Батьківщина» та громадськими приймальнями, тож жодний дзвінок не лишається без фахової відповіді.

Всі бажаючі можуть зателефонувати за телефоном гарячої лінії «Віч-на-Віч» (056) 370-17-77 щоденно з 9:00 до 20:00.

Будемо раді вашому дзвінку!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...