• Головна
  • Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: починайте сезон яскраво
14:00, 25 травня

Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: починайте сезон яскраво

Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: починайте сезон яскраво

В супермаркетах Дніпра діє низка знижок. На початку літнього сезону є вигідні ціни на морозиво, напої, шоколад, ковбаси, сосиски, сири та деякі інші товари. Проте варто зазначити, що тижневі пропозиції діють за наявності товару. Якщо він закінчується, то його періодично поповнюють.

Сайт 056 підготував перелік найвигідніших акцій в супермаркетах АТБ, Варус та Сільпо.

АТБ

В АТБ в рамках акційної програми до 28 травня діють наступні знижки: -46% на морозиво 0,5 кг та у вафельних стаканах; -42% на чіпси; -41% на ковбасу курячу варену, цукерки Пташине молоко; -38% на шоколад, драже мармелад в шоколаді; -37% на приправу універсальну овочеву; -36% на напій Живчик, каву розчинну; -34% на сир Моцарелла; -33% на чай в пакетиках; -31% на сир плавлений, ковбасу Елітну.

Сільпо

До цього четверга в Сільпо активна програма "Цінотижки". Шукайте на полицях продукти з такими знижками: -62% на цукерки мигдаль в шоколаді; -61% на сардельки "З молоком"; -54% на кетчуп Лагідний; -53% на каву; -50% на шоколад пористий з кокосом; -49% на ковбасу Барселона, насіння смажене солоне; -48% на морозиво Ескімос, вареники з картоплею та кропом; -47% на лаваш Вірменський; -45% на вершки ультрапастеризовані, крекери, лавровий лист; -43% на сир Сулугуні, кунжут; -42% на чіпси, сир плавлений; -41% на тісто листкове дріжджове; -38% на сир Брі; -37% на шпроти в олії; -36% на Барні; -34% на десерт сирковий.

Варус

До 29 травня в мережі супермаркетів "Варус" діють знижки "Різномаїжжя щодня". Найбільші знижки на такі продукти та напої: -50% на ковбасу сирокопчену горіхову, грудинку свинячу варено-копчену; -46% на ковбаски шашличні напівкопчені; -44% на морозиво, чай з бергамотом; -40% на тунець у власному соку, сир Ементалер, печиво Наполеон, шоколад молочний, майонез; -33% на сметану; -32% на скумбрію свіжоморожену, цукор; -31% на стегно куряче з частиною спинки (6,49 за 100 г). Також діють знижки від 35% на морепродукти та молочні продукти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #АТБ #Сільпо #Сильпо акции #Варус #акции в супермаркетах Днепра
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...