• Головна
  • У Дніпрі з 27 травня заплановано відключення води боржникам: адреси багатоквартирних та приватних будинків
09:05, 27 травня

У Дніпрі з 27 травня заплановано відключення води боржникам: адреси багатоквартирних та приватних будинків

У Дніпрі з 27 травня заплановано відключення води боржникам: адреси багатоквартирних та приватних будинків

З 27 по 31 травня відбудуться заплановані відключення послуги водовідведення абонентам-боржникам багатоквартирних та приватних будинків. Бригади з відключення перекриють послугу у Самарському та Новокодацькому районах.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на "Дніпроводоканал".

У багатоквартирних будинках цих двох районів загальна сума боргу мешканців зазначених адрес перед КП «Дніпроводоканал» становить 691 616,28 грн. Адреси вказані в таблиці.

У Дніпрі з 27 травня заплановано відключення води боржникам: адреси багатоквартирних та приватних будинків, фото-1

Також будуть проводитись заплановані відключення послуги водопостачання абонентам-боржникам приватного сектору Самарського та Новокодацького районів міста. Загальна сума заборгованості даних адрес перед КП «Дніпроводоканал» становить 698 140,57 грн. 

У Дніпрі з 27 травня заплановано відключення води боржникам: адреси багатоквартирних та приватних будинків, фото-2

"Шановні дніпряни, висловлюємо вдячність всім абонентам, які вирішили питання заборгованості перед нашим підприємством, тим самим уникнувши відключень. Також висловлюємо вдячність всім абонентам, які, попри складні часи, знаходять можливість вчасно сплачувати рахунки за спожиті послуги.

Звергаємо вашу увагу, що для того, щоб уникнути відключень, просимо  оплатити наявну  заборгованість зручним для вас способом. Також є можливість укласти договір реструктуризації боргу, звернувшись до Центрів абонентських послуг ТОВ «ЄРЦ КП» за зручною адресою в розділі Контакти", - звернулись у Дніпроводоканалі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...