• Головна
  • 3500$ за висновок ВЛК: на Дніпропетровщині затримали голову військово-лікарської комісії ТЦК
16:30, 23 травня

3500$ за висновок ВЛК: на Дніпропетровщині затримали голову військово-лікарської комісії ТЦК

3500$ за висновок ВЛК: на Дніпропетровщині затримали голову військово-лікарської комісії ТЦК

На Дніпропетровщині поліція затримала на хабарі голову позаштатної військово-лікарської комісії районного ТЦК. За 3500 доларів винагороди посадовець обіцяв посприяти громадянину з призовом до тилових підрозділів ЗСУ. Фігуранта затримали під час отримання неправомірної вигоди.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Викрили корупційну схему оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області та слідчі слідчого управління поліції Запоріжжя. Як встановили правоохоронці, голова позаштатної військово-лікарської комісії допомагав чоловікам з призову на військову службу до тилових підрозділів.

За 3500 доларів неправомірної вигоди сприяв у видачі висновку ВЛК щодо придатності чоловіка до служби у тилових частинах і центрах комплектування та соціальної підтримки.

21 травня поліцейські задокументували протиправні дії посадовця під час отримання ним частини від обумовленої суми - 1500 доларів. Він затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Затриманому повідомили про підозру в скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Вимагання та отримання службовою особою неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...