• Головна
  • Залишилось відновити пошкоджений ракетою фасад: у Новокодацькому районі Дніпра ремонтують багатоповерхівку
14:30, 23 травня

Залишилось відновити пошкоджений ракетою фасад: у Новокодацькому районі Дніпра ремонтують багатоповерхівку

Залишилось відновити пошкоджений ракетою фасад: у Новокодацькому районі Дніпра ремонтують багатоповерхівку

У Дніпрі ремонтують фасад будинку ОСББ у Новокодацькому районі, який постраждав через ворожий ракетний обстріл 22 березня. Для мешканців роботи цілком безкоштовні.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на міськраду Дніпра.

Унаслідок ракетного обстрілу 22 березня було пошкоджено 10 будинків ОСББ та ЖБК у Новокодацькому районі. Вибито 95 вікон, 19 дверей, пошкоджена одна покрівля. Усе це вже відремонтували. В одному з будинків залишилось відновити фасад, який постраждав у двох місцях.

«Коли все сталося, ми з чоловіком вибігли у коридор і відчули дуже сильний запах гару, наче пластик горить. І ми зрозуміли, що прилетіло до нас. Потрапило в нашу лоджію і вийшло через стіну. Звісно, ми були шоковані. Дякуємо міським службам — усі так оперативно спрацювали. Зробили експертизу, аби визначитися, як правильно провести у домі відновлювальні роботи», — підкреслила мешканка пошкодженої квартири Ірина Чередниченко.

В ОСББ розповіли, що можна проводити відновлювальні роботи, оскільки уламок ракети потрапив в отвір між арматурою. Ремонт стартував на початку цього тижня і наприкінці планують завершити.

«Це квартира на шостому поверсі, де найбільше ушкодження, та на першому. Були в нас і фахівці нашої будівельної академії, які досліджували, як правильно зробити відновлювальні роботи, аби не було руйнації будинку. Тож вирішили укріпити плиту залізом. Ремонтна бригада — молодці! Гарно все роблять! Вдячні місту, що проводить такі роботи цілком безкоштовно для мешканців!» — зазначив голова правління згаданого ОСББ Віктор Білявцев.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...