• Головна
  • Армія рф вдарила по залізничній інфраструктурі у Харкові: як курсують потяги
13:00, 23 травня

Армія рф вдарила по залізничній інфраструктурі у Харкові: як курсують потяги

Армія рф вдарила по залізничній інфраструктурі у Харкові: як курсують потяги

Сьогодні армія рф завдала близько 15 ударів по Харкову та Люботину - попередньо, ракетами С-300. Станом на зараз, 7 загиблих, 16 поранених. Пошкоджень зазнала виключно цивільна інфраструктура: промислова та залізнична.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

В Укрзалізниці підтвердили влучання по декількох обʼєктів у Харкові та області. Під час прильотів працівники перебували в укритті. За попередніми даними, шість залізничників зазнали поранень. Їм надана медична допомога. На рух поїздів атака не вплинула.

"Поїзди продовжують курсувати за графіком. Дякуємо колегам, які продовжують працювати заради України", - йдеться в повідомленні.

Також окупанти вдарили по цивільному підприємству, яке займається звичайним друком. Попередньо - два загиблих, постраждали шість осіб. Є загорання цеху з папером.

Зеленський висловився про терористичну атаку по Харківщині. Він зауважив, що причиною трагедії та нищівних наслідків стала нестача протиповітряної оборони.

"Російські терористи користуються тим, що Україна досі позбавлена достатнього захисту ППО та надійної можливості знищувати пускові установки терористів саме там, де вони розташовані, – поблизу наших кордонів. І це слабкість – не наша слабкість, а світу, який уже третій рік не наважується поводитися з терористами саме так, як вони на це заслуговують. Терор усюди повинен програвати – у будь-яких умовах, на будь-якому континенті. І це наш спільний обов’язок – усіх у світі, хто має змогу захищати життя від терору. Україна робить усе, що може. Дякую кожному, хто нам допомагає. Але потрібно більше рішучості. І саме від лідерів світу", - написав президент України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...