• Головна
  • Бив перехожих жінок кулаками й ногами: у Дніпрі судитимуть 34-річного агресора
17:00, 22 травня

Бив перехожих жінок кулаками й ногами: у Дніпрі судитимуть 34-річного агресора

Бив перехожих жінок кулаками й ногами: у Дніпрі судитимуть 34-річного агресора

Вчора, 21 травня, на проспекті Яворницького у Дніпрі 34-річний чоловік жорстоко бив перехожих жінок руками у ногами. Постраждали щонайменше три людини за 10 хвилин. Інцидент зафіксували камери відеоспостереження і нападника швидко затримали.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Біля Театру Опери та Балету зловмисник зупинився, чекаючи, поки підійде 35-річна жінка. Він поставив їй підніжку, а потім вдарив по голові, доки та не впала. Потім чоловік пішов далі підстеріг іншу жертву на пішохідному переході й одразу вдарив у голову. Та впала. В обох випадках перехожі ніяк не допомогли потерпілим. Також люди боялися завадити йому.

Біля кафе Baristi нападник схопив 32-річну жінку за голову та вдарив її головою об стіну. Вона впала, до неї збіглися люди. Потерпілу доставили до лікарні.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький відреагував на інцидент.

"Дніпро. Бив жінок прямо посеред вулиці. Знайшли, затримали. Далі - слідство і суд", - написав він.

За попередньою інформацією, підозрюваний може бути хворим на психічні розлади і має цілу низку кримінальних справ у різних регіонах країни. Його знають у соцмережах як бездомний з Києва та за словами автора відео, сам чоловік ВПО з Маріуполя, на ім'я Дмитро. Він був героєм соціального експерименту, який також закінчився побиттям дівчини.

Відомо як мінімум про десяток нападів Дмитра на жінок у різних областях України. Щоразу поліція відпускала його за станом здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...