• Головна
  • Поїзд з Дніпра до Хелма скоротить час подорожі: деталі
16:00, 22 травня

Поїзд з Дніпра до Хелма скоротить час подорожі: деталі

Поїзд з Дніпра до Хелма скоротить час подорожі: деталі

З 9 червня Укрзалізниця прискорить поїзд з Києва до Варшави та з Дніпра до Хелма. Час подорожі вдалося скоротити близько на 1 годину завдяки оптимізації прикордонно-митних операцій на станції в Польщі.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Укрзалізницю. 

Скориговані графіки руху поїздів мають скоротити, як час у дорозі, так і очікування пасажирів при пересадці з польських стикувальних рейсів. 

Поїзд №119 Дніпро – Київ – Хелм відправлятиметься з Дніпра о 21:48, Київ-Пасажирський 06:27 - 06:47 та прибуватиме до кінцевої зупинки о 16:33 (замість 17:20). 

Поїзд №120 Хелм – Київ – Дніпро відправлятиметься зі станції Хелм о 10:37 (замість 10:27), Київ-Пасажирський 22:39 - 23:13 та прибуватиме до кінцевої зупинки о 07:28. 

"Оптимізація часу проведення митно-прикордонного контролю з боку України була успішно проведена у минулому році для поїздів, що прямують у напрямку як Перемишля, так й Хелму", - зазначили в Укрзалізниці.

Продаж квитків за оновленим графіком від 9 червня вже розпочався. Переглянути розклад руху, придбати квитки ви можете у застосунку УЗ та на оновленому вебсайті https://booking-new.uz.gov.ua/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...