• Головна
  • Квіткова Повня у травні 2024 року: ритуали на удачу та гороскоп для знаків Зодіаку
15:00, 23 травня

Квіткова Повня у травні 2024 року: ритуали на удачу та гороскоп для знаків Зодіаку

Квіткова Повня у травні 2024 року: ритуали на удачу та гороскоп для знаків Зодіаку

23 травня о 16:53 зійде Повня у знаку Стрілець. Її називають Квітковою, Світлим Місяцем або Повнею зайців. Це явище надає людям ентузіазму, спонукає вийти із зони комфорту та заохочує до пригод.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Квіткова Повня отримала свою назву через те, що цей період припадає на травень, коли в північній півкулі розцвітає багато квітів.  Вона відображає глибокий зв'язок людства з природою та її циклами, підкреслюючи важливість цього періоду для життя і діяльності людей.

Астрологи вважають, що травневий повний Місяць проливає світло на наші переконання, ідеали та філософію. Він запрошує нас замислитися над нашими особистими істинами і розглянути, як вони узгоджуються з нашими діями і цілями. Ми можемо відчувати сильне бажання поділитися своїми знаннями та ідеями з іншими.

Що рекомендується робити у квіткову Повню:

  • здобувати нові знання;
  • дарувати собі нові враження, не забуваючи про обережність;
  • ставити перед собою сміливі цілі;
  • ініціювати чесні, щирі розмови

Що не варто робити:

  • діяти імпульсивно;
  • конфліктувати;
  • перевтомлюватися;
  • йти на непродумані ризики

Гороскоп Таро на 23 травня 2024 року для всіх знаків зодіаку від езотерикині Олени Кузьмич.

ОВЕН. Карта дня "Двійка мечів". Ви чіпляєтеся за свої страхи, не варто так робити. У стосунках вам можуть зробити боляче. Щодо розвитку, то тут можливі нові виклики.

ТЕЛЕЦЬ. Карта дня "Верховна жриця". Варто прислухатися до своєї інтуїції, а у стосунках — до голосу серця. Щодо роботи, то тут потрібно довіряти внутрішнім почуттям.

БЛИЗНЯТА. Карта дня "Сонце". Це чудовий знак. У коханні все має скластися якнайкраще. У робочих питаннях все налагодиться.

РАК. Карта дня "Місяць". Бійтеся прихованого. У стосунках те, про що ви здогадувалися, може стати явним. Щодо фінансових питань, то варто остерігатися недругів.

ЛЕВ. Карта дня "Зірка". Не витрачайте даремно свою активну енергію. У стосунках дійте натхнення, з таким же запалом підходьте і до роботи.

ДІВА. Карта дня "Башта". Усе може дуже сильно змінитися. У любові остерігайте, щоб ґрунт не вибили у вас з-під ніг. Щодо роботи, то замисліться над її доцільністю, час змін попереду.

ТЕРЕЗИ. Карта дня "Диявол". Попереду час спокус. У стосунках піддайтеся на вмовляння другої половинки. У роботі можливі нові виклики.

СКОРПІОН. Карта дня "Двійка жезлів". Рушайте за обрій. У коханні наважтеся на щось нове, а у роботі дозвольте собі трішки помріяти.

СТРІЛЕЦЬ. Карта дня "Правосуддя". Варто знайти баланс. У стосунках підтримуйте другу половинку. А у фінансових справах остерігайтеся підступів недругів.

КОЗОРІГ. Карта дня "Помірність". Не переливайте з пустого в порожнє. Шукайте гармонію у стосунках. У робочих питання наважтесь на новий проєкт.

ВОДОЛІЙ. Карта дня "Десятка кубків". Усе йде гладко. У стосунках пориньте у кохання. Щодо роботи, то ви скоро отримаєте реакцію на свою роботу.

РИБИ. Карта дня "Дев’ятка кубків". Насолоджуйтеся тим, що маєте. У любові дійте м'яко. У фінансових питаннях вас чекає успіх.

Ритуали для використання енергії Квіткової Повні

Ритуал цвітіння

Потрібно прикрасити оселю квітами. Можна використовувати будь-які квіти, які символізують різні аспекти вашого життя або енергетичні якості, які ви бажаєте привнести до свого життя.

Ритуал очищення та відновлення

Ви можете використати енергію повні для очищення свого енергетичного поля та відновлення балансу. Для цього прийміть релаксову ванну з ефірними оліями або додайте сольові кристали, які допомагатимуть зняти негативні енергії.

Ритуал збирання й використання квітів

Зберіть свіжі квіти під час Квіткової повні та використовуйте їх для створення букетів. Під час цього процесу викажіть свою вдячність природі за її красу та енергію, яка вас оберагіє.

Створення амулетів або талісманів

Виберіть символ або предмет, який має особливе значення для вас, і зарядіть його під промінням повного місяця. Зосередьтеся на своїх бажаннях, а потім носіть або тримайте цей амулет як нагадування про ваші цілі.

Ритуал підтримки зростання

Вийдіть на вулицю під небом повні і спостерігайте за місяцем. Зосередьтеся на своїх мріях, бажаннях і планах. Відправте подумки свої наміри в енергію повного місяця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...