• Головна
  • Вхід від 150 до 900 грн: у травні запрацювали басейни просто неба у Дніпрі
15:30, 24 травня

Вхід від 150 до 900 грн: у травні запрацювали басейни просто неба у Дніпрі

Вхід від 150 до 900 грн: у травні запрацювали басейни просто неба у Дніпрі

Травень – це місяць, коли природа розквітає і теплі дні стають все більш частими. Однак, не завжди погода дозволяє насолодитися купанням у відкритих водоймах. Саме тому відвідування міських басейнів з підігрівом в останній місяць весни є чудовою альтернативою для любителів водних процедур. До того ж у Дніпрі вони вже працюють.

Редакція сайту 056 розкаже, які басейни вже почали сезон та які травневі ціни за відвідування.

Нещодавно відкрився Ostrov River Club у передмісті Дніпра. Вартість денного перебування у травні: будній день: діти до 6 років (не включно) - безкоштовно, діти 6-12 років (не включно) - 200 грн, від 12 років - 400 грн. Часи роботи відкритого басейну кожного дня з 10:00 до 20:00.

Запрацював басейн просто неба у Дніпрі на лівому березі. Це басейн Університету митної справи та фінансів.  Вартість відвідування становить 150 грн /год. Працює басейн щодня з 7:00 до 21:00. Там є все для заняття плаванням: дошки, інвентар для аквааеробіки та колобашки.

Також на лівому березі міста вже понад місяць відкрито літній сезон на території SPA EDBURG. Там відпочинок на басейні з підігрівом коштує 500 грн.

Відкрили головну літню зону в ресторані "Старий парк" - басейн. Вартість входу - 400 грн дорослі, 200 грн діти. У вартість входять лежак та полотенце. Режим роботи з 09:00 до 23:00.

20 травня відкрився BBQ, що на Запорізькому шосе. Вартість входу: 450 грн/гість. Час роботи басейну: 10:00-21:00

18 травня відкрили Pool Club&White Beach Bartolomeo. Вартість відвідування у травні: дорослий 700 грн, дитячий 350 - будні. У вихідні дорослий - 900 грн, дитячий - 450. Дітям до 3-х років (включно) безкоштовно, з 3 до 12-ти років (включно) дитячий квиток. Графік роботи літніх локацій з 9:00 до 20:00

Особливості відвідування басейнів у травні

1. Менше відвідувачів. У травні ще не всі готові до активного відпочинку на воді, тому басейни зазвичай не переповнені. Це дозволяє насолодитися плаванням без зайвого шуму та тисняви.

2. Дешевші ціни за відвідування. Багато міських басейнів роблять ціни нижчі на початку сезону.

3. Підготовка до літнього сезону. Відвідування басейну в травні дозволяє підготуватися до літнього сезону, отримати перший загар та адаптувати тіло до водних навантажень.

Поради для відвідувачів

1. Не забувайте про захист шкіри. Незважаючи на відсутність справжньої спеки у травні, варто користуватися сонцезахисними засобами.

2. Не забувайте про безпеку. Реагуйте на сигнали тривоги та прямуйте в укриття після їх оголошення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...