• Головна
  • Де вигідно взяти кредит, щоб погасити інший
Новини компаній
17:00, 17 травня

Де вигідно взяти кредит, щоб погасити інший

Новини компаній

Кожен може зіткнутися з фінансовою скрутою, особливо в умовах війни. Безліч громадян України опинилися в неприємній ситуації, коли за кредит нема чим платити. У такому випадку оптимальне рішення — оформлення нової позики для погашення наявної. Але дуже важливо, щоб новий кредит був на більш лояльних умовах, інакше він ніяк не врятує ситуацію. Розберемося, як вигідно взяти кредит, щоби погасити інший.

Де вигідно взяти кредит, щоб погасити інший, фото-1

Кредит від МФО

Коли людина намагається оформити новий кредит, маючи на собі заборгованість, вона часто стикається з відмовами. Банківські установи не поспішають давати гроші позичальнику, який уже має борг перед іншою організацією, особливо якщо є прострочення. Тому українці все частіше звертаються до МФО (мікрофінансові організації): вони рідко відмовляють у позиці та висувають мінімальні вимоги до осіб, які бажають оформити кредит:

  • Вік від 18 років.
  • Наявність паспорта громадянина України.
  • Наявність постійного доходу.

МФО не просять довідок, що підтверджують дохід, також не потрібна застава або поручитель. Позики видають навіть за наявності інших заборгованостей та з поганою кредитною історією, у тому числі при простроченнях. Але мікрофінансові організації дають кредити на невеликі суми та на невеликий термін. Тому розглядайте цей варіант лише якщо у вас невеликий борг і якщо зможете невдовзі повернути гроші. Також можна взяти кілька мікропозик у різних організаціях.

Багато МФО дають перші позики під нульовий відсоток. Це ідеальний варіант для тих, кому терміново треба погасити кредит, а дохід надійде через невеликий проміжок часу. У такому разі ви зможете розрахуватися з боргами без переплат.

Рефінансування

Ще один вигідний варіант кредиту для погашення іншого — програма рефінансування. Таку послугу пропонують українські банки та МФО: організація виплачує поточну заборгованість позичальника та оформлює з ним новий кредитний договір. МФО надає перекредитування на суми до 25 тисяч гривень, а банки — до 150 тисяч гривень.

Договір рефінансування складається на більш вигідних умовах: з меншою відсотковою ставкою та на більш тривалий термін. Це дозволяє суттєво знизити фінансове навантаження на людину. Але зазвичай програми рефінансування розраховані на позичальників, які не мають прострочень за вже наявними позиками.

Підписуючи новий кредитний договір, важливо ретельно його вивчити:

  • Процентна ставка має бути нижчою, ніж за попередньою позикою.
  • Розмір щомісячного платежу має бути комфортним для вас.

Ви можете підібрати кредит на вигідних умовах на iPay.ua, щоб погасити поточну заборгованість. Перейдіть за посиланням https://www.ipay.ua/ua/kredyty-online, потім введіть потрібну суму позики та виберіть термін, протягом якого плануєте повернути гроші. Система підбере для вас найкращі варіанти. Також скористайтеся зручними фільтрами для вибору кредиту: під 0%, з поганою кредитною історією, рефінансування тощо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#iPay #кредит
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...