• Головна
  • Закриття Дніпровської академії музики: прийнято рішення про створення робочої групи
14:30, 30 квітня

Закриття Дніпровської академії музики: прийнято рішення про створення робочої групи

Закриття Дніпровської академії музики: прийнято рішення про створення робочої групи

Попри численні чутки та ризики, Дніпровську академію музики ніхто не закриває. Є певні проблеми, але всі працівники належним чином будуть отримувати заробітну плату.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає редакція сайту 056.

Сьогодні пройшло засідання депутатської комісії, на яке було запрошено керівництво музичної академії та начальник управління культури, туризму, національностей і релігій Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Розглянули питання щодо фінансування КЗВО «Дніпровська академія музики» ДОР».

Станом на зараз колектив закладу отримав заробітну платню у повному обсязі, від початку року і до авансу за квітень, заборгованості у цьому питанні немає.

Депутати комісії прийняли рішення про створення робочої групи. До неї увійдуть представники Дніпровської академії музики, управління культури, туризму, національностей і релігій Дніпропетровської облдержадміністрації та департаменту фінансів, а також депутати комісії.

За тиждень робоча група ознайомиться з усіма розрахунками, сформує необхідну суму та спрямує бюджетний запит щодо додаткового фінансування закладу до головного розпорядника коштів - обласної державної адміністрації. Окремо зауважу -

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...