• Головна
  • Горіли багатоповерхівки і приватні будинки: на Дніпропетровщині на пожежах вдалось врятувати людей, але не всіх
09:30, 29 квітня

Горіли багатоповерхівки і приватні будинки: на Дніпропетровщині на пожежах вдалось врятувати людей, але не всіх

Горіли багатоповерхівки і приватні будинки: на Дніпропетровщині на пожежах вдалось врятувати людей, але не всіх

Протягом вихідних надзвичайники Дніпропетровщини гасили шість серйозних пожеж в кількох районах області. На кількох викликах вдалось врятувати людей, а на одному є жертва.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Головне управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

1. 27 квітня о 18:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на проспекті Олександра Поля Центрального району міста Дніпро. По прибуттю надзвичайників до місця виклику встановлено, що на четвертому поверсі п’ятиповерхового будинку горить квартира на площі 17 кв. м.

Горіли багатоповерхівки і приватні будинки: на Дніпропетровщині на пожежах вдалось врятувати людей, але не всіх, фото-1

Під час ліквідації займання співробітники Служби порятунку врятували чоловіка з палаючої квартири та передали працівникам екстреної медичної допомоги для подальшої госпіталізації до лікувального закладу. О 19:17 займання ліквідовано.

2. У суботу у Нікополі надзвичайники ліквідували пожежу, яка виникла внаслідок ворожого обстрілу. Через влучання дрону-камікадзе на території приватного домоволодіння горить житловий будинок на площі 60 кв.м. Пожежу ліквідовано. На щастя ніхто не постраждав.

Горіли багатоповерхівки і приватні будинки: на Дніпропетровщині на пожежах вдалось врятувати людей, але не всіх, фото-2

3. 28 квітня о 10:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання квартири в дев’ятиповерховому житловому будинку на Бульварі Слави Соборного району міста Дніпро.

У квартирі на третьому поверсі горить майно на площі 1 кв. м. О 10:27 займання ліквідовано. Під час пожежі отримав отруєння продуктами горіння чоловік та був госпіталізований до лікарні.

4. 28 квітня о 09:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Степовій села Вільне Новомосковського району, горить житловий будинок.

Горіли багатоповерхівки і приватні будинки: на Дніпропетровщині на пожежах вдалось врятувати людей, але не всіх, фото-3

Горів дах та перекриття одноповерхового будинку та майно всередині на загальній площі 50 кв. м. Полум’я ліквідовано о 11:05. Загиблих та травмованих немає.

5. 28 квітня о 20:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання житлового будинку на вулиці Призаводській Шевченківського району міста Дніпро. По прибуттю до місця виклику, співробітники ДСНС встановили, що всередині житла горить домашнє майно на площі 6 кв. м.

Горіли багатоповерхівки і приватні будинки: на Дніпропетровщині на пожежах вдалось врятувати людей, але не всіх, фото-4

Одночасно рятувальники винесли з будинку на свіже повітря жінку, 1930 року народження. Її оглянули медичні працівники, госпіталізація не потребувалась. Полум’я ліквідовано о 21:02.

6. 29 квітня вранці до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі двоповерхового житлового будинку, розташованого на вулиці Віктора Троценка Новокодацького району міста Дніпро.

Горіли багатоповерхівки і приватні будинки: на Дніпропетровщині на пожежах вдалось врятувати людей, але не всіх, фото-5

По прибуттю до місця виклику вогнеборці встановили, що в квартирі на останньому поверсі, горить майно на площі 6 кв. м. Під час ліквідації займання, співробітники ДСНС виявили тіло жінки. Полум’я ліквідовано о 05:49.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...