• Головна
  • Ухилянт з Дніпра намагався на надувному матраці дістатися до Молдови
17:30, 25 квітня

Ухилянт з Дніпра намагався на надувному матраці дістатися до Молдови

Ухилянт з Дніпра намагався на надувному матраці дістатися до Молдови

39-річний чоловік з Дніпра намагався на надувному матраці дістатися до Молдови. Його не злякав розлитий Дністер та швидка течія.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Державну прикордонну службу України.

Прикордонникам вдалось запобігти нещасному випадку та правопорушенню. Вони виявили плавця за допомогою квадрокоптера, потім задіяли човен та витягли з води.

Як з’ясувалося, порушник скористався послугами одного із месенджерів, з якого дистанційно отримував вказівки, куди і як йому слідувати. Координатори запропонували йому скористатися надувним матрацом, а змінний одяг, документи та телефон скласти в рюкзак. Ця послуга мала б йому коштувати 4 тисячі євро, з яких половину він вже сплатив авансом.

За спробу незаконного перетинання кордону стосовно нього складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справу скеровано до суду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...