• Головна
  • В Україну насуваються небезпечні та стихійні явищя: якою буде погода у Дніпрі 18 квітня
20:00, 17 квітня

В Україну насуваються небезпечні та стихійні явищя: якою буде погода у Дніпрі 18 квітня

В Україну насуваються небезпечні та стихійні явищя: якою буде погода у Дніпрі 18 квітня

У четвер, 18 квітня, практично по всій Україні пройдуть дощі. Місцями опади будуть сильними і з грозами. На заході, півночі, а також у Вінницькій області похолоднішає до +7°.11°. У центрі та на півдні температура теж трохи знизиться, буде 15°-22° тепла. І тільки на південному сході стовпчики термометрів усе ще показуватимуть літні +23°...+29°. 

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Укргідрометцентр.

Хмарно. В Україні, крім південно-східної частини, помірні дощі, на Вінниччині, Київщині та Чернігівщині, вдень і на Житомирщині та Черкащині значні дощі, в центральних та Харківській областях подекуди грози.

Вітер переважно північний (на півдні та сході країни південно-східний), 7-12 м/с, вдень в Карпатах, більшості центральних та східних областей місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі у західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях 3-8° тепла, вдень 7-12°; на решті території вночі 9-14°, вдень 14-19°, на південному-сході та сході країни 22-27°. В Карпатах мокрий сніг; температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла.

В Україну насуваються небезпечні та стихійні явищя: якою буде погода у Дніпрі 18 квітня, фото-1

Попередження про небезпечні метеорологічні явища в Україні 

18 квітня у Вінницькій, Київській, Чернігівській, вдень і в Житомирській та Черкаській областях значні дощі  I рівень небезпечності, жовтий.

В Україну насуваються небезпечні та стихійні явищя: якою буде погода у Дніпрі 18 квітня, фото-2

Попередження про небезпечні та стихійні метеорологічні явища по Україні

Вночі 19 квітня у західних областях на поверхні ґрунту заморозки 0-5° (І рівень небезпечності, жовтий), на Закарпатті сильні заморозки 0-3° (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий); вночі 20 квітня у західних, північних та центральних областях сильні заморозки 0-3° (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий).

Прогноз погоди по Дніпропетровській області та м. Дніпро на 18 квітня

Хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер південний, 7-12, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура по області вночі 10-15°, вдень 20-25°, по м. Дніпро вночі 12-14°, вдень 21-23°. 

Попередження про небезпечні та стихійні метеорологічні явища 18 квітня на території Дніпропетровської області вдень очікується посилення південного вітру 15-20 м/с. Рівень небезпечності І - жовтий.

В Україну насуваються небезпечні та стихійні явищя: якою буде погода у Дніпрі 18 квітня, фото-5

Попередження про небезпечні та стихійні метеорологічні явища 18-19 квітня на більшій частині території Дніпропетровської області (південь та південний захід) збережеться надзвичайна (V класу) пожежна небезпека. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #погода Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...