• Головна
  • Били ракетами: цілями окупантів стали Канівська та Дністровська ГЕС
16:30, 29 березня

Били ракетами: цілями окупантів стали Канівська та Дністровська ГЕС

Били ракетами: цілями окупантів стали Канівська та Дністровська ГЕС

Сьогодні вночі цілями окупантів були Канівська та Дністровська ГЕС, під час минулої атаки - ДніпроГЕС. Намагаючись їх зруйнувати, росія хоче повторення екологічної катастрофи на Херсонщині.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Під час сьогоднішньої атаки Сили ППО збили ракети неподалік Дністровської ГЕС. На території цього важливого обʼєкта знайдені уламки двох ракет.

Вибуховою хвилею пошкоджено адмінбудівлю, а також водогін у Дністровському районі, де впали уламки. Люди не постраждали. Уціліла і дамба.

Голова Чернівецької ОВА Руслана Запаранюк подякував Збройним силам, нашим ППО за злагоджену роботу.

"Зараз один з основних пріоритетів – надійний захист об’єктів інфраструктури. Над цим посилено працюємо", - написав він.

Президент України вважає, що після сьогоднішньої атаки зрозуміло, що росія хоче повторення екологічної катастрофи на Херсонщині. Але тепер під загрозою не лише Україна, а й Молдова.

"Вода не зупиниться перед прикордонними стовпами, як не зупиниться і російська війна, якщо разом і вчасно не зупинити її в Україні", - заявив Зеленський.

Він зазначив, що для України зараз на перший план вийшла потреба в ППО. Через інтенсивність російських обстрілів необхідно швидше поповнювати запаси. Тому президент доручив посилити роботу з партнерами, розраховуючи на їхню швидку реакцію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...