• Головна
  • Усик зарубиться проти Нганну після бою із Ф'юрі?
12:59, 13 березня

Усик зарубиться проти Нганну після бою із Ф'юрі?

Усик зарубиться проти Нганну після бою із Ф'юрі?, фото-1

Не встигли фанати боксу відійти від приємних новин щодо організації нових крутих поєдинків у суперважкій вазі, як спортивний медіапростір розірвала ще одна фантастична новина. Туркі Аль-Шейх, голова Управління з розваг Саудівської Аравії, заявив, що місцеві організатори планують звести переможців пар Ентоні Джошуа - Френсіс Нганну і Тайсон Ф'юрі - Олександр Усик. Якщо цей задум вийде реалізувати, то на нас чекатиме неймовірний турнір.

«Тепер ви розумієте, чому Джошуа зустрінеться з Нганну? Ви дізнаєтеся результат цієї зустрічі, і він буде пов'язаний із результатом бою 17 лютого. Така наша ідея», - сказав Аль-Шейх на пресконференції.

Саудівська Аравія впевнено та відносно швидко перетворилася на одного з головних гравців на ринку професійного боксу. Ще кілька років тому цей вид спорту переживав не найкращі часи, коли гучні бої були рідкістю, а про існування об’єднувальних поєдинків ми й взагалі стали забувати, тим паче у королівській вазі. Але арабські гроші змінили цей розклад докорінно, а любителі боксу вже отримали змогу подивитися на кілька класних заходів, які були проведені у Саудівській Аравії. І зупинятися на досягненому шейхи схоже не збираються.

Спочатку тут було організовано бій Ф'юрі - Нганну, потім дуже масштабний вечір боксу за участю Джошуа та Вайлдера, а на черзі найочікуваніший поєдинок останніх років між Усиком і Ф'юрі. Пізніше у цей крутий список додалася ще одна класна подія - заруба між Нганну та Джошуа. А тепер ми й зовсім говоримо про можливе змагання за участі чотирьох найкращих боксерів-суперважковаговиків, який фанати вже прозвали турніром «великої четвірки».

Підігріває інтерес до потенційної події й відомий промоутер Едді Хірн, який співпрацює з Ентоні Джошуа. Він упевнений, що ця ідея буде реалізована, а у фінальному поєдинку зустрінуться два британці.

«Для нас із Джошуа це може бути протистояння, про яке ми мріяли так багато років. Це те, що я сказав Ентоні перед дуеллю поглядів із Нганну: «Дві перемоги - і ти станеш абсолютним чемпіоном». Я вірю, що він це зробить. Я не кажу це як його фанат, але я вірю, що він здолає Нганну, здолає Ф'юрі. Усик, я люблю тебе, але... Тайсон Ф'юрі, ти повинен виграти цей бій 17 лютого. Адже щойно Джошуа пройде Нганну, ми повинні організувати все це», - сказав Гірн.

Проте не варто забувати, що головна перевага цього турніру – шалений рівень конкурентності. В боях між учасниками цієї четвірки кожен може побити кожного – прохідних поєдинків не буде, що може легко призвести до непередбачуваних результатів та сенсацій. Нганну, наприклад, уже довів, що він здатний битися на високому рівні, коли відправив у нокдаун Тайсон Ф'юрі, витримавши всі десять раундів у тому поєдинку. Чого вже говорити про Джошуа, чиїм найслабшим місцем завжди вважалася не надто міцна щелепа. Цей фактор легко може стати вирішальним проти такого потужного панчера, як Нганну.

Ну, а поєдинок Олександра Усика і Тайсона Ф'юрі - ще більш непередбачуваний, у ньому взагалі може статися все що завгодно. Багато чого залежатиме від того, в якій фізичній формі до поєдинку підійдуть обидва боксери, чи впорається Ф'юрі зі своїми психологічними проблемами та наскільки добре команда Усика підготується тактично. Не дарма на перемоги Ф'юрі та Усика практично ідентичні коефіцієнти у букмекерів, а пронози та думки експертів постійно розходяться.

Отож на нас вже точно очікують два поєдинки із космічними вивісками, про які ми могли тільки мріяти в останні кілька років. І це ми вже мовчимо про ще дві потенційні заруби: між переможцями та переможеними. І, як би не завершилися ці бої, фанати та любителі боксу точно будуть у виграші. Вони вже давно зачекалися на гучні протистояння в королівському дивізіоні!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...