• Головна
  • Інтернет-магазини ошукали 20 людей на 1,2 млн грн: шахраї з Дніпропетровщини продавали неіснуючі товари
10:00, 27 березня

Інтернет-магазини ошукали 20 людей на 1,2 млн грн: шахраї з Дніпропетровщини продавали неіснуючі товари

Інтернет-магазини ошукали 20 людей на 1,2 млн грн: шахраї з Дніпропетровщини продавали неіснуючі товари

На Дніпропетровщині викрито трьох учасників групи, які продавали неіснуючі товари по всій країні. Вони ошукали понад 20 людей з різних областей України майже на 1,2 млн грн.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Офіс генерального прокурора.

За даними слідства, усі учасники групи – жителі м. Кам’янське. Вони розміщували на відомому торговельному Інтернет-майданчику та у соціальній мережі оголошення про продаж комп’ютерної техніки, мототранспорту, автозапчастин та дронів за найбільш привабливою ціною.

Потенційні покупці здійснювали передплату за товар на банківські картки шахраїв, однак не отримували його.

Правоохоронці провели понад 20 обшуків за місцями проживання учасників групи. Вилучено банківські карти, комп’ютерну техніку, телефони, сім-картки, чорнові записи, грошові кошти у сумі 200 тис. грн різною валютою та чотири автомобілі.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру трьом учасникам групи за фактом шахрайства (ч. 3, 4 ст. 190 КК України). Наразі судом всім підозрюваним обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Заходи з викриття протиправної діяльності проводили прокурори спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області, оперативний супровід – співробітники Управління протидії кіберзлочинам у Дніпропетровській області Департаменту кіберполіції НПУ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...