• Головна
  • Завоювала путівку на Євро-2024: збірна України здобула вольову перемогу над Ісландією
23:42, 26 березня

Завоювала путівку на Євро-2024: збірна України здобула вольову перемогу над Ісландією

Завоювала путівку на Євро-2024: збірна України здобула вольову перемогу над Ісландією

У захоплюючому фінальному матчі плейоф відбору до Євро-2024 збірна України здобула перемогу над командою Ісландії з рахунком 2:1. Поєдинок відбувся на стадіоні "Тарчинський Арена Вроцлав" у Вроцлаві, Польща. 

Про це повідомляє редакція сайту 056. 

Ісландці вийшли вперед на 30-й хвилині, але "синьо-жовті" зуміли відігратися і врешті-решт здобути перемогу. Результат став вирішальним для української збірної, яка тепер отримала путівку до фінального турніру Євро-2024. У 

Зазначимо, що Ісландці вийшли вперед на 30-й хвилині зустрічі. Форвард "Дженоа" Альберт Гудмундссон розібрався з обороною українців та з-за меж штрафного майданчика красиво пробив у правий від себе кут.

На 39-й хвилині "синьо-жовті" були близькими до того, щоб відігратися. Георгій Судаков закинув м'яч на правий фланг штрафного на Віктора Циганкова, а той прострілив у центр, де Роман Яремчук ударом у дотик розстріляв ворота. Проте після перегляду відеоповтору (VAR) арбітри скасували гол через офсайд у Циганкова.

Після перерви команда Сергія Реброва зуміла зрівняти рахунок. На 54-й хвилині Циганков отримав діагональну передачу на правий фланг від Судакова, змістився в центр і з лінії штрафного низом точно відправив м'яч у дальній кут.

На 84-й хвилині українська збірна забила переможний м'яч. Михайло Мудрик отримав передачу від Судакова та з-за меж штрафного у дотик низом поцілив у дальній кут.

Таким чином, збірна України отримала путівку до фінального турніру Євро-2024, де зіграє у групі E проти Бельгії, Словаччини та Румунії.

Матчі фінального турніру Євро-2024 від 14 червня до 14 липня 2024 року відбуватимуться в Німеччині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...