• Головна
  • Інвестиції в підтримку держави: скільки заробили українці на купівлі військових облігацій через "Дію"
14:00, 26 березня

Інвестиції в підтримку держави: скільки заробили українці на купівлі військових облігацій через "Дію"

Інвестиції в підтримку держави: скільки заробили українці на купівлі військових облігацій через "Дію"

Уряд на аукціоні у вівторок, 25 жовтня 2022 року, розмістив військові облігації на суму понад 1,55 млрд грн. За цей час українці, які придбали їх у Дії, заробили на них понад 94 млн грн.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає редакція сайту 056.

За його словами, з жовтня 2022 року українці придбали понад 4 млн військових облігацій через Дію, чим інвестували в державу і ще й отримали прибуток.

"Працює це дуже просто. Військові облігації — це цінні папери. Українці позичають тимчасово державі гроші, які потім працюють на армію та економіку. Куплені облігації — це амуніція, медикаменти, провізія, зарплати військовим та медикам. Потім кошти повертаються з відсотком. Купуйте облігації, донатьте державі, а приємним бонусом від цього буде прибуток. Наближаємо перемогу й деокупацію міст разом", - пояснив Федоров.

Купуючи військові облігації в Дії, ви не сплачуєте комісію за платіж, податок з отриманого доходу та додаткову комісію продавцю. Допомагаєте підтримати Україну, а потім отримуєте до 16% гарантованого прибутку

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...