• Головна
  • Графіки планових відключень та перебої з живленням: у чотирьох областях важка ситуація з енергосистемою
11:00, 26 березня

Графіки планових відключень та перебої з живленням: у чотирьох областях важка ситуація з енергосистемою

Графіки планових відключень та перебої з живленням: у чотирьох областях важка ситуація з енергосистемою

Наразі важка ситуація з енергосистемою у Харкові, в Одесі, на Криворіжжі та на Миколаївщині. Але загрози негативних наслідків для енергопостачання всієї України немає.

Про це в ефірі «Української правди» розповів голова НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький.

Сьогодні вранці «Укренерго» збільшило спроможності надійного живлення міста Одеса, на ранок енергетикам вдалося стабілізувати ситуацію в енергосистемі, що дало можливість повернутися до графіків планових відключень.

«Після атаки по Кривому Рогу ми також плануємо ситуацію вирівняти. Ну і найгірша ситуація дійсно в Харкові. Там ворог балістикою намагався знищити практично всі об’єкти магістрального рівня, які є, і які живлять місто. Це декілька наших підстанцій, через які ми передаємо електрику в місто, і також електростанції місцеві, там треба трошки більше часу на відновлення», – зазначив голова НЕК «Укренерго».

При цьому наразі дефіциту електроенергії немає. Аварійна допомога не залучатиметься. На поточну добу планується комерційний імпорт електроенергії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...