• Головна
  • ТОП китайських оптових сайтів для закупів
Новини компаній
16:27, 25 березня

ТОП китайських оптових сайтів для закупів

Новини компаній
ТОП китайських оптових сайтів для закупів, фото-1

Пошук надійних китайських постачальників це одна з найважливіших задач бізнесменів, що планують гуртові закупи товарів. Здебільшого всі звертаються за допомогою на китайські оптові сайти, та як обрати серед численних представників найкращого? Якщо вам потрібні надійні постачальники з Китаю, звертайтесь за допомогою у підборі до компанії M3Cargo.

А в цьому матеріалі ми розглянемо найпопулярніші в КНР торгові майданчики.

Alibaba

ТОП китайських оптових сайтів для закупів, фото-2

Тут можна знайти виробників-експортерів, оскільки ресурс орієнтований на збут продукції за межами Китаю. Зокрема й тому він є найбільш популярним торговим майданчиком. На відміну від AliExpress, що входить до того самого холдингу, цей ресурс призначений для гуртової торгівлі. На ньому присутня величезна кількість пропозицій найрізноманітніших товарів, від електроніки, медичного обладнання та побутової техніки до одягу і будматеріалів. Інші китайські сайти продажу товарів не мають такого розмаїття пропозицій для зарубіжних покупців.

Taobao

ТОП китайських оптових сайтів для закупів, фото-3

Тут також представлений великий вибір товарів, різноманітність якого вражає. Але цей майданчик призначений для торгівлі на внутрішньому ринку. Тобто вся інформація представлена китайською мовою, а для здійснення покупки потрібно скористатися послугами посередників. Тут можна придбати великі партії за гуртовими цінами.

1688

ТОП китайських оптових сайтів для закупів, фото-4

Цей ресурс також розрахований на внутрішній ринок. Труднощі купівлі зумовлені необхідністю заручитися послугами посередників і відсутністю у багатьох продавців ліцензії на експорт. Спілкування відбувається китайською мовою. Але, розглядаючи найдешевші китайські сайти, 1688 слід згадати хоча б тому, що він є найбільшим майданчиком, на якому доступні дрібногуртові покупки за заводськими цінами.

Made-in-China

ТОП китайських оптових сайтів для закупів, фото-5

Популярність сайту зумовлена гарним вибором не тільки товарів, а й умов для гуртових покупок. Тут можна знайти дуже вигідні варіанти з купівлі текстилю, одягу, взуття, електроніки тощо.

Wechat

ТОП китайських оптових сайтів для закупів, фото-6

Це мобільна комунікаційна система, яка встановлюється на пристрій. Тут можна дуже швидко і зручно знайти потрібні товари, користуючись функціональним пошуком.

При переході на обрану позицію ви можете оцінити зовнішній вигляд виробу за фото та ознайомитися з докладним описом. Також тут зручно спілкуватися з продавцями та здійснювати оплату. Вона здійснюється через внутрішню систему додатка, для чого потрібно мати рахунок у банку КНР. Є й інші особливості:

  • доступ до магазину надає продавець у закритій групі;
  • товар можна повернути або замінити тільки за згодою продавця.

Як обрати надійного постачальника

На жаль, ви можете побачити самі, що дешеві китайські сайти не завжди прості в користуванні. Без знання китайської мови та особливостей спілкування з китайськими постачальниками, ви можете втратити час, а у більш серйозних випадках — гроші.

Тому під час пошуку оптимальних пропозицій найкраще скористатися послугами професіоналів. Фахівці компанії M3Cargo:

  • знаходять надійних постачальників з вигідними умовами співпраці;
  • ретельно перевіряють їхню репутацію, користуючись різними джерелами;
  • надають клієнту на вибір кілька найбільш підходящих кандидатур – при цьому також надається звітність щодо кожного з порівнянням цін, якості продукції та іншою необхідною інформацією;
  • проводять переговори для досягнення домовленостей і початку взаємовигідної співпраці.

За підсумком ви гарантовано отримаєте надійний і вигідний результат з перспективою тривалої взаємовигідної співпраці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...