• Головна
  • Стрілянина у ТРЦ «Крокус» у Підмосков’ї: що відомо 
12:30, 23 березня

Стрілянина у ТРЦ «Крокус» у Підмосков’ї: що відомо 

Стрілянина у ТРЦ «Крокус» у Підмосков’ї: що відомо 

У підмосковному Красногорську невідомі влаштували стрілянину у торговому центрі. Внаслідок теракту загинула щонайменше 91 людина. 

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Теракт у москві — спланована і свідома провокація російських спецслужб за вказівкою путіна. На російських Telegram-каналах повідомляється, що увечері 22 березня у Красногорську Московської області в концертному залі Crocus перед початком концерту гурту “Пікнік” озброєні чоловіки в камуфляжі відкрили стрілянину. У будівлі на даху спалахнула пожежа, яку загасили лише під ранок.

Кількість загиблих внаслідок цієї події становить 93 особи, поранених 180. Причинами загибелі росіян називають вогнепальні поранення та отруєння продуктами горіння.

Російські пропагандисти заявили, що путіну доповіли про затримання 11 осіб, у тому числі всіх 4 терористів, які безпосередньо брали участь у теракті.

Слідчий комітет країни-агрессорки повідомив, що їх затримали у Брянській області, “неподалік кордону з Україною”.

У російському ФСБ додали, що “терористи планували перейти російсько-український кордон та мали контакти на українській стороні.

Раніше повідомлялося, що до інциденту причетні громадяни Таджикистану. Своєю чергою, МЗС Таджикистану, не підтверджує інформацію та називає її фейковою.

Теракт у концертному залі «Крокус Сіті Холл» у підмосковному красногорську може бути операцією російських спецслужб, щоб звинуватити Україну та отримати привід для нової хвилі мобілізації в рф. Звинувачення України, які лунають з рф, вже підтверджують цю версію.

Про можливість терактів у рф на початку березня попереджало посольство США в рф та рекомендувало своїм громадянам уникати місць масового скупчення людей. Аналогічні попередження також робили посольства Великої Британії, Німеччини та ще кількох країн Заходу.

У Головному управлінні розвідки України вже заявили, що теракт у красногорську - свідома провокація спецслужб путіна, про яку попереджала міжнародна спільнота.

Її мета — виправдання ще більш жорстких ударів по Україні та тотальної мобілізації на росії. 

Публічну страту людей у москві варто розуміти як погрозу путіна ще більшою ескалацією та розширення війни. 

Заява пєскова, яка пролунала незадовго до теракту про «війну» - лише фальстарт ретельно спланованої кремлівської спецоперації. 

путін має великий досвід організації подібних терактів як способу посилення власної влади, починаючи з підривів будинків на Каширському шосе. Як і тоді, сьогоднішня акція залякування росіян стане приводом до максимального «закручування гайок» на самій росії.  

Вочевидь, кремль може звинуватити в організації теракту Україну і використати розстріл власних громадян як привід для ще більш жорстоких ударів по цивільній інфраструктурі та вбивств цивільних українців. Сьогоднішній удар по цивільній інфраструктурі України - це ще одна ланка в ескалації, ініційованій путіним. 

путін неодноразово намагався залякати Захід в тому числі застосуванням ядерної зброї. Тож цей теракт може використати як ще одну «підставу» для посилення агресії. 

Проте безперешкодне пересування групи бойовиків з автоматами центром москви, як і маса інших беззаперечних доказів, свідчать про те, що розстріл в «крокус сіті хол» був організований російськими спецслужбами. Про підготовку теракту попереджали і міжнародні посольства. 

Усьому світу очевидно, що теракт у москві - черговий злочин путіна для утримання власної влади.

Теракти з великою кількістю загиблих цивільних росіян, як то вибух будинку на каширському шосе у москві в 1999-му та захоплення заручників на мюзіклі «Норд-Ост» в 2002-му кремль уже використовував для виправдання другої чеченської війни та агресії проти чеченського народу. 

Не дайте ввести себе в оману та довіряйте лише верифікованим джерелам інформації. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...