• Головна
  • Весняне тепло поступово перехоплює ініціативу: прогноз погоди на 23 березня
08:00, 23 березня

Весняне тепло поступово перехоплює ініціативу: прогноз погоди на 23 березня

Весняне тепло поступово перехоплює ініціативу: прогноз погоди на 23 березня

Всесвітній День метеоролога буде в Україні комфортним, дуже теплим - максимальна температура повітря досягне +10+17 градусів.

Про це повідомляє редакція сайту 056 

Синоптикиня Наталка Діденко Наталка Діденко повідомляє що 23-го березня у більшості областей опадів не очікується, лише в західних областях, на Житомирщині та Київщині місцями можливий невеликий дощ. На решті території - без опадів.

Дощів побільшає, до помірних, у неділю - пройдуть вони в західній частині Укрпїни, у північній частині та місцями в центральних областях, на сході та півдні буде сухо.

Про це повідомляє редакція сайту 056. 

Завтра передбачається впродовж дня+10+17 градусів, а ось у неділю похолоднішає в західних областях, на півночі (окрім Сумщини) та на Вінниччині - до +7+10 градусів. На решті території України буде тепло, +10+14 градусів.

Вітер південних напрямків очікується рвучким.

У Києві на Всесвітній День метеоролога буде комфортна синоптична ситуація, без істотних опадів та +14 градусів.

У неділю, 24-го березня, - уточнення прогнозу!! - піде дощ та похолоднішає до +7 градусів!

Кілька днів на півночі та заході побуде свіжа погода, проте з 27-го березня передбачається відчутне потепління, тепла погода охопить усю Україну.

Сьогодні відзначається Всесвітній День води, в 2024 році тема Всесвітнього дня води — «Вода заради миру».

Хто, як не українці, розуміють ціну миру...

У цьогорічному зверненні від ООН говориться,що "існує нагальна потреба всередині та між країнами об’єднатися навколо захисту та збереження нашого найціннішого ресурсу".

"Станьте частиною глобальної кампанії «Вода заради миру» каже ООН, ми всі маємо об’єднатися навколо води та використовувати воду для миру, закладаючи основи більш стабільного та процвітаючого майбутнього».

Прогноз погоди на 23 березня у Дніпрі 

У суботу, 23 березня, у Дніпрі буде хмарно. Опадів синоптики не прогнозують. Атмосферний тиск складатиме від 754 до 757 міліметрів ртутного стовпчика. 

Швидкість вітру – до 4 метрів на секунду з поривами до 7 метрів на секунду. Вночі він буде північним, вранці – південним та південно-західним, вдень – південно-західним, а ввечері - південним. 

Вночі вологість повітря становитиме 74-78%, вранці – 56-72%, вдень – 49-52%, а ввечері – 57-67%. О 5:00 буде +2, а о 8:00 – +4. Об 11:00 потеплішає до +7, а о 14:00 – до +10. О 20:00 на термометрах знову побачимо +7. Схід сонця очікується о 5:35, а захід – о 17:57.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...