• Головна
  • Чим захистити корпус Macbook Air 13.6 M2
Новини компаній
14:16, 22 березня

Чим захистити корпус Macbook Air 13.6 M2

Новини компаній
Чим захистити корпус Macbook Air 13.6 M2, фото-1

Ноутбуки Apple славляться хорошими конструктивними характеристиками та якістю матеріалів виробництва. Утім, навіть модному Macbook Air потрібен додатковий захист корпусу. Без зовнішньої протекції покриття пристрою ризикує вкритися подряпинами й потертостями, а деталі можуть пошкодитися чи вийти з ладу внаслідок випадкового падіння лептопа.

Який чохол для macbook air 13 m2 найкраще захищає пристрій та відповідає високим стандартам “яблучної” техніки? Спробуємо розібратися в питанні, розглянувши декілька популярних типів захисних кейсів.

Накладка

Такий чохол потрібен тоді, коли ноутбук необхідно захистити під час роботи за ним. Як правило, накладка має тонку структуру, яка в точності повторює форму корпусу лептопа. Складається такий протектор із двох фрагментів, що фіксуються на верхній і нижній панелях пристрою.

Хороша накладка для Macbook Air захищає корпус ноутбука, не перешкоджаючи повноцінному користуванню. Конструкція має передбачати вирізи для портів та дозволяти вільно регулювати нахил екрана. У нижній частині повинні бути вентиляційні отвори для охолодження процесора.Особливої уваги варті моделі з додатковими елементами. Наприклад, кейси Cyber Hexagon від Upex мають вбудовані складані ніжки, що виконують функцію підставки та покращують циркуляцію повітря під ноутбуком.

Чохол-папка або конверт

Шукаєте простий чохол для щоденного транспортування макбука? Вам безперечно підійде один з аксесуарів цієї категорії. Особливістю папок та конвертів є конструктивна лаконічність та відсутність зайвих деталей. Такі вироби зроблені чітко під розміри лептопа певної моделі. Застібаються конверти та папки на блискавки, резинки, липучки або магніти. Простий і легкий кейс захищає пристрій від пошкоджень і забруднень, якщо ви регулярно носите його на роботу чи навчання.

Одними із найбільш стильних варіантів чохлів-конвертів є моделі з фетру. Аксесуари мають приємну на дотик повстяну текстуру та здебільшого випускаються у природних сірих відтінках.

Сумка

Це багатофункціональний та по-справжньому надійний варіант захисного кейсу. Сумки мають більші розміри та вагу, ніж конверти й папки, але габаритність компенсується підвищеною практичністю. Чохли даної категорії часто оснащені додатковими відділеннями, що позбавляє необхідності носити із собою рюкзаки та сумки. До того ж такі кейси мають зручні ручки та здебільшого поставляються зі знімними ремінцями.

Для ефективного захисту макбука краще обирати сумки із внутрішнім наповнювачем. Додатковий прошарок пом’якшує та поглинає удари, що значно підвищує безпеку транспортування пристрою.

Отже, вибір чохла залежить від індивідуальних особливостей користування. Аби ноутбук було зручно носити із собою, варто звертати увагу на сумки, папки та конверти. Для захисту лептопа під час роботи необхідна накладка. Перед покупкою аксесуара не забувайте перевіряти, чи сумісна обрана модель із вашим лептопом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...