• Головна
  • Весняне рівнодення 2024: як загадати бажання та чому важливо закоханим побути разом
17:00, 20 березня

Весняне рівнодення 2024: як загадати бажання та чому важливо закоханим побути разом

Весняне рівнодення 2024: як загадати бажання та чому важливо закоханим побути разом

20 березня 2024 року настав день весняного рівнодення. Цієї доби ніч і день будуть рівними — по 12 годин. Це також означає, що з цієї миті у північній півкулі наступить астрономічна весна (до літнього сонцестояння). Світловий день з цієї дати переважатиме нічну пору доби.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Через різницю між календарним і астрономічним роком, весняне рівнодення не має фіксованої дати й щороку може зсуватися на кілька годин.

У високосний рік відбувається коригування, і рівнодення повертається на вихідну позицію. Загалом є умовний «коридор», коли воно може наставати: з 19 по 21 березня.

День весняного рівнодення вселяв радість і надію не тільки в наших далеких предків, адже в цей день зима прощається з нами і передає “естафетну паличку” весні. Цей день відзначали практично всі народи світу – від майя до слов’ян. За повір’ями майя, цього дня до людей з піраміди спускався сонячний змій Кетцалкоатль, а друїди вважали, що з початком весни заново починається життя на землі.

Японці цього дня відзначали свято хіган – день пам’яті предків, а стародавні германці, щоб догодити богині весни Остарі, пекли булочки і фарбували яйця. А ось м’ясо цього дня їсти заборонялося.

Відзначали цей день і слов’яни. Вони пекли млинці, влаштовували ярмарки та ігрища. Вважалося, що тих, хто переміг в іграх, природа весь рік захищатиме від злих сил. Вечорами на вулицях палили багаття, і що вищим і яскравішим було полум’я, то щасливішим і багатшим обіцяло бути життя.

Поради на день весняного рівнодення беруть свій початок із давніх часів. У цей день потрібно:

  • цього дня не радять лягати спати надто пізно, інакше бід не минути;
  • зробити в будинку прибирання, викинути мотлох;
  • принести вербу, що розпустилася, і “зігнати” нею з дому все старе і негативне;
  • залишити в будинку кілька гілочок верби – щоб захистити його і домочадців від нечистої сили, а також від неприємностей і печалі;
  • помиритися з тим, із ким були у сварці;
  • закоханим потрібно обов’язково побачитися в цей день і побути разом, щоб почуття довго не згасали;
  • сьогодні Всесвіт чує всі думки, тому важливо залишатися у доброму гуморі, не сваритися, не заздрити та не бажати зла;
  • існує традиція загадувати бажання, цього дня воно обов’язково збудеться.

Три способи загадувати бажання в День весняного рівнодення

Перший спосіб дуже простий. Перебуваючи у доброму гуморі треба виписати всі бажання на аркуш паперу. Писати треба допоки не скінчаться бажання. Головне не замислюватися про те, як саме це може справдитися. Отриманий “віш лист” бажано носити із собою та періодично перечитувати та викреслювати те, що справдилося.

Другий спосіб полягає в тому, що потрібно обрати одне бажання та максимально яскраво та емоційно уявити, що воно вже справдилося, буквально пережити момент тріумфу чи отримання бажаного. Після цього потрібно описати на листі, що саме ви відчували, що бачили, які емоції вас переповнювали та навіть які аромати ви відчули. Цей лист також носимо з собою та періодично перечитуємо, занурюючись в емоції.

Третій спосіб це програмування вдачі на цілий рік. Для цього 12 днів поспіль, починаючи з 21 березня щодня робіть собі компліменти, робіт маленькі чи великі подарунки, дозволяйте собі купувати бажане та звертайте увагу на подарунки від Всесвіту. Саме це дозволяє запрограмувати реальність на хвилю вдачі, а мозок на пошук варіантів отримання бажаного.

Прикмети на день весняного рівнодення:

  • Прилетіли журавлі 20 березня – весна буде пізньою.
  • З дахів капає – буде родючий рік.
  • До цього дня прилетіли з теплих країв птахи, добре вродить хліб.
  • Якщо до вечора похолодало – чекайте заморозків.
  • Мороз у день весняного рівнодення означає, що ще сорок днів буде така погода.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...