• Головна
  • Україну накриє висотний циклон: прогноз погоди з 18 по 24 березня у Дніпрі
05:00, 18 березня

Україну накриє висотний циклон: прогноз погоди з 18 по 24 березня у Дніпрі

Україну накриє висотний циклон: прогноз погоди з 18 по 24 березня у Дніпрі

Наступного тижня, з 18 по 24 березня, в Україні очікується період нестійкої та вологої погоди.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Укргідрометцентр.

Синоптики прогнозують, що практично щодня спостерігатимуться дощі. Наші пращури помітили, що білі хмари на небі розкажуть про вітряну та морозну погоду, а сірі хмари віщують потепління.

Синоптики в Укргідрометцентрі повідомили, що внаслідок переміщення на територію України атмосферних фронтів та під впливом висотного циклону очікується період нестійкої та вологої погоди. Практично щодня спостерігатимуться дощі, у північних та західних областях часом мокрий сніг. Температурне тло залишиться високим, проте на початку тижня незначне похолодання охопить західні області країни.

У понеділок, 18 березня, у західній частині очікується сніг та мокрий сніг, на решті території країни пройдуть дощі, у центральних областях та на Київщині місцями значні. На Лівобережжі країни можливий туман. Вітер південний, з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2…+7°С, вдень +7…+12°С. У західних областях вночі -3…+2 °С, вдень 0…+5°С.

У вівторок, 19 березня, у більшості областей України утримається нестійка погода. Пройдуть опади у вигляді дощу, мряки та мокрого снігу. Подекуди можливий туман. У західній частині на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +1…+6°С, вдень +6…+11°С; у західних областях вночі -4…+1°С, вдень +1…+6°С.

У середу, 20 березня, опади пройдуть у центральних, західних та місцями північних областях. На півдні та сході переважно сухо. У Карпатах очікується значний сніг та мокрий сніг. У західних областях подекуди налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1…+6°С, вдень +6…+11°С; у західних областях вночі -2…+3°С, вдень +1…+6°С.

У четвер, 21 березня, у південних та південно-західних областях України пройдуть дощі, місцями з мокрим снігом, на решті країни без істотних опадів. Вітер східної чверті, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1…+6°С, вдень +7…+12°С.

У п’ятницю, 22 березня, істотних опадів не очікується, лише ввечері на Волині пройде невеликий дощ. Вночі та вранці місцями тумани. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +1…+6°С, вдень +7…+12°С.

У суботу, 23 березня, у західних та північних областях пройдуть дощі, на решті країни без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2…+7°С, вдень +8…+13°С.

У неділю, 24 березня, дощова погода збережеться у західних та північних регіонах. У Карпатах мокрий сніг та дощ. У решті областей без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2…+7°С, вдень +8…+13°С, у південних, центральних та східних областях місцями +14…+17°С.

Прогноз погоди на тиждень у Дніпрі 

18 березня хмарна погода протримається у Дніпрі увесь день. Починаючи з середини дня йтиме дрібний дощ, який до вечора стане ще сильнішим.

Україну накриє висотний циклон: прогноз погоди з 18 по 24 березня у Дніпрі , фото-1

19 березня протягом усього дня у Дніпрі буде триматися хмарна погода. Уночі очікується сильний дощ. Вранці - без опадів. Удень він піде знову, але не так сильно, і продовжиться до пізнього вечора.

Україну накриє висотний циклон: прогноз погоди з 18 по 24 березня у Дніпрі , фото-2

20 березня у Дніпрі сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Без опадів.

Україну накриє висотний циклон: прогноз погоди з 18 по 24 березня у Дніпрі , фото-3

21 березня хмари, що вкривали небо у Дніпрі вранці, вдень зникнуть, і до самого вечора вони вже не з'являться. Без опадів.

Україну накриє висотний циклон: прогноз погоди з 18 по 24 березня у Дніпрі , фото-4

22 березня у Дніпрі погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів.

Україну накриє висотний циклон: прогноз погоди з 18 по 24 березня у Дніпрі , фото-5

23 березня у Дніпрі сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Без опадів.

Україну накриє висотний циклон: прогноз погоди з 18 по 24 березня у Дніпрі , фото-6

24 березня весь день у Дніпрі буде хмарним. Без опадів.

Україну накриє висотний циклон: прогноз погоди з 18 по 24 березня у Дніпрі , фото-7
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...