• Головна
  • Вночі війська рф атакували житлові квартали України: наслідки обстрілів та результати роботи ППО
10:00, 15 березня

Вночі війська рф атакували житлові квартали України: наслідки обстрілів та результати роботи ППО

Вночі війська рф атакували житлові квартали України: наслідки обстрілів та результати роботи ППО

У ніч на 15 березня російські війська застосували проти мирних міст України 27 ударних БпЛА типу «Shahed». Райони пусків безпілотників – Приморсько-Ахтарськ, Курська обл. Також окупанти застосували ракети та інші види далекобійної зброї.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Повітряні Сили ЗСУ.

До відбиття повітряного нападу залучались зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил та Сухопутних військ, мобільні вогневі групи Сил оборони України, підрозділи радіоелектронної боротьби. В результаті бойової роботи збито 27 «шахедів» у межах Кіровоградської, Миколаївської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Вінницької, Київської та областей. 

Ворог запустив сім зенітних керованих ракет С-300/С-400 по Харківщині та Донеччині. Однією керованою авіаційною ракетою Х-59 по Полтавщині.

Вінничина

На Вінниччині є влучання БпЛА у житловий будинок, ще кілька - пошкоджено. Внаслідок нічної атаки на Вінниччині померло двоє людей. Четверо людей госпіталізовано. На місці працюють відповідні служби.

Херсонщина

Рашисти вчора влучили у житлові квартали: пошкоджено 6 багатоповерхівок та 5 приватних будинки Також через обстріли зафіксовані влучання в музей, магазин та заклад громадського харчування. Були пошкоджені гараж автотранспортного підприємства, автобуси, комунальна техніка та легкові автівки. На щастя, за цю добу постраждалих серед цивільного населення немає. ППО в області знищили 1 шахед.

Миколаївщина

Протягом доби силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено один БпЛА типу «Shahed 131/136». Миколаївський район: Учора, 14 березня, о 10:50 під ворожими мінометними обстрілами перебувала акваторія Очаківської громади. Постраждалих немає. 

Хмельниччина

Сьогодні вночі, під час повітряної тривоги, наші сили ППО збили 2 БпЛА типу «Shahed». Постраждалих чи руйнувань немає.

Київщина

Сьогодні вночі ворог здійснив чергову повітряну атаку на столицю України. Цього разу зброєю нападу були ударні БпЛА "Shahed", які були запущені ворогом з курської обл., рф. На Київ ворожі дрони заходили із північного напрямку. Повітряна тривога в столиці тривала майже годину. Силами і засобами протиповітряної оборони усі БпЛА "Shahed" противника, які прямували на Київ - приблизно півтора десятка - були уражені ще на підступах до міста! (Точну кількість ворожих безпілотників оприлюднять Повітряні Сили). За попередніми даними оперативного зведення - у столиці без жертв та руйнувань.

Харківщина

Сьогодні, о 2:14, у с. Козача Лопань Харківського району внаслідок обстрілу БПЛА «шахед» горів дах будинку, гараж. Без постраждалих.

Вночі війська рф атакували житлові квартали України: наслідки обстрілів та результати роботи ППО, фото-3

21:25 у с. Константівка Чугуївського району приліт по території. Без постраждалих. 20:20 у м. Вовчанськ внаслідок обстрілу пошкоджено будинок та господарчі споруди. Без постраждалих. 18:27 у м. Куп’янськ на своєму городі на невідомому вибуховому пристрої (попередньо міна «пелюсток») підірвався 43-річний чоловік. Помер по дорозі в лікарню. 17:16 у с. Липці Харківського району внаслідок обстрілу горіла покинута будівля. Інформація щодо потерпілих не надходила. 14:41 с. Коротич Харківського району. Ворог завдав удару по одній із установ. Пошкоджені гаражні бокси та два транспортних засоби. Без постраждалих. Відбувся ворожий обстріл с. Слобожанське Харківського району, внаслідок якого зруйновано приватний будинок. Отримала поранення 50-річна жінка. У м. Лозова внаслідок удару горіли конструктивні елементи зруйнованої господарчої споруди. Без постраждалих.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...