• Головна
  • "Укрзалізниця" призупиняє продаж квитків через каси: на який поїзд
14:00, 11 березня

"Укрзалізниця" призупиняє продаж квитків через каси: на який поїзд

"Укрзалізниця" призупиняє продаж квитків через каси: на який поїзд

Відзавтра тимчасово призупиняється продаж квитків через каси на прямий поїзд Київ — Відень — Київ на дати відправлень, починаючи з 18 березня. Цей час потрібен для приготувань ще одного міжнародного сполучення у прозорий онлайн.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Укрзалізницю.

Обмеження триватиме безпосередньо до відкриття онлайн-продажів. Тобто 18 березня продаж квитків відновиться на повну глибину продажів (20 діб) вже в онлайні. 18 березня розпочинається продаж квитків до Австрії та Угорщини в онлайн-режимі.

На першому етапі онлайн-квитки будуть доступні у сполученні Україна — Австрія та зворотно. Придбати квитки можна буде через застосунок УЗ, а для прямого поїзда Київ — Відень знадобиться верифікація акаунту через Дію.Підпис.

«Крок за кроком оцифровуємо наші сервіси та робимо їх зручними для клієнтів. Після тривалої та непростої роботи роботи нам вдалося досягти домовленостей з Угорщиною та Австрією щодо онлайн-продажу квитків на поїзди. Після реалізації цього проєкту ще більше наших міжнародних рейсів стануть доступними онлайн і пасажирам більше не доведеться їхати до кас, щоб купити квиток та спланувати свою подорож. Також, як продемонстрував досвід на маршруті Київ — Варшава, це досить потужний запобіжник від перекупів. Рухаємося далі», — зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

На другому етапі стануть доступними онлайн також квитки у сполученні Україна — Угорщина на поїзди, що прямують в Австрію транзитом через Угорщину, тобто Київ — Будапешт — Відень та Чоп — Будапешт — Відень. Прямі сполучення Україна — Угорщина (Мукачево — Дебрецен, Мукачево — Будапешт, Чоп — Захонь) з'являться в застосунку трохи пізніше.

Станом на зараз, квитки на поїзд Чоп — Відень та зворотно доступні фактично на всі дати. Нагадаємо, новий прямий поїзд №143/146 Відень — Чоп — Відень має зручні стиковки з нічними поїздами з Києва, Луцька та Рівного, а з Чопа до Відня прямує складом зі зручних сидячих вагонів з Wi-Fi.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...