• Головна
  • Поточні акції та знижки в супермаркетах Дніпра
10:00, 10 березня

Поточні акції та знижки в супермаркетах Дніпра

Поточні акції та знижки в супермаркетах Дніпра

Зараз у супермаркетах Дніпра діє багато акційних пропозицій. Є вигідні ціни на солодощі, ковбаси, сири, чай та каву, молочні продукти. Також можна знайти недорого макарони, молоко згущене, морозиво. Головне, щоб товар був у наявності: на полицях він поступово оновлюється.

Сайт 056 зібрав перелік найвигідніших пропозицій від АТБ, Варус, Сільпо.

АТБ

В АТБ в рамках акційної програми до середи діють наступні знижки: -45% на каву розчинну сублімовану; -44% на цукерки асорті, морозиво; -42% на шоколад з горіхами; -41% на чай, цукерки пташине молоко, ковбасу; -38% на нектар; -35% на крем-сир; -33% на крекер з начинкою; -31% на сир плавлений.

Поточні акції та знижки в супермаркетах Дніпра, фото-1

Варус

До 13 березня в мережі супермаркетів "Варус" діють знижки до свята весни. Найбільші знижки на такі продукти та напої: -50% на морозиво; -49% на ковбасу сирокопчену; -45% на каву розчинну; -44% на ковбаски напівкопчені; -43% на торти, крем-сир; -41% на сир Гуада, чай, фініки; -40% на ковбасу лососеву, слабосолену сьомгу; креветки варено-морожені; цукерки Трюфель; -35% на молоко згущене, масло солодковершкове.

Сільпо

До 13 березня в Сільпо активна складена програма "Цінотижики". Шукайте на полицях продукти з такими знижками: -64% на каву мелену; -58% на цукерки асорті шоколадні; -48% на вареники; -46% на чай органічний; -46% на пельмені, ковбасу варену; -41% на десерт сирковий; -39% на сир плавлений; -36% на йогурт з наповнювачем, шинку нарізну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #АТБ Днепр #Сільпо #Сильпо Днепр #Варус #акции в супермаркетах Днепра #Метро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...